postoji li u osijeku lokacija (klub ili dvorana) za igranje skvoša?
unaprijed zahvalan za pozitivan odgovor....
p.s. nemojte me maltretirati (eventualnim) gramatičkim greškama...
skvoš?
Kultura, zabava, sport, hobby
Postoji na Brijestu, ali ne znam točno gdje, znam da su dečki iz Pravosa (sportske udruge na pravu) tamo igrali, pa ako znaš nekog od njih, probaj kontaktirati.
Anina ulica, preko puta naselja S. Vraza, "Sano" klub tamo imaš dvoranu za skvoš, ima ta na Brijestu koja je mislim duplo jeftinija (kn/h) od ove u Aninoj i treća za koju znam je u Kupskoj na Bosutskom (jaaaako loša dvorana). Eto.
zahvaljujem...
Jeste sigurni da je u pitanju Brijest, a ne Brijesce?! Koliko sam cuo, dvorana postoji na Brijescu.
Ovo su informacije koje se mogu iskopati:
Sano, tel 372-766, 20kn pola sata do 16h, poslije 16h 40kn pola sata. U
cijenu je ukljucena dvorana, reketi, loptica i neogranicen je broj ljudi.
Brijesce - Tiha ulica, Tel 280-717
Vrlo moguće, davno je to bilo 
još nisam stigao provjeriti ove informacije, ali ću pokušati sutra.
za početak, kupio sam reket...
Uf sorry-Briješće je, ne Brijest, sad skužih grešku
gazda777
još nisam stigao provjeriti ove informacije, ali ću pokušati sutra.
Trazis lokaciju a nemas reket? Jel to variacija onoga vica gdje mentalni bolesnici skacu u bazen bez vode...
fatcatTrazis lokaciju a nemas reket? Jel to variacija onoga vica gdje mentalni bolesnici skacu u bazen bez vode...
Kontam da on nece ni igrati. Kupio je reket kako bi otisao u tu dvoranu i popio kavu.
još nisam stigao do dvorane, ali si me sad zaintrigirao...
zna li tko kakva im je kava?
zna li tko kakva im je kava?
btw, igra li tko od nazočnih skvoš?
čak noris je jedini pobjedio zid u skvošu
hahahahahaha, odličaaannnn!!!
jedan savjet: preporučam uz reket (koji si već kupio), kupi i jaaako udobne tenisice jer znaju stradati palčevi na nogama...
inače igra je fenomenalna i full iscrpljujuća
..dobra zabava
..dobra zabava
gazda777
btw, igra li tko od nazočnih skvoš?
igram ja, ali u aninoj u "Sano" fitnes klubu koji ima i skvoš dvoranu i predobro je i iscrpljujuce pun k... Svakako preporucujem svima.
softisjedan savjet: preporučam uz reket (koji si već kupio), kupi i jaaako udobne tenisice jer znaju stradati palčevi na nogama...
..dobra zabava
preporuči neke, očigledno znaš...
U TIHOJ ULICI U BRIJESCU(preko puta moje kuce)IMATE SQUASH,TENIS,STOLNI TENIS,NOGOMET NA UMJESTNOJ TRAVI,FITNESS TERETANU..ugl. ko god da hoce doci nek dode kod mene na kavu..TIHA ULICA 46...primam samo zenski spol 
Sqash na Bosutskom, Kupska bb, Osijek u sklopu Tenis kluba Jezero. Cijena po satu je 60kn, dobiju se reketi, loptice, sve što treba.