POKER
Mislite li da je poker sport i da bi ga trebalo priznati sportom i kod nas kao u nekim drugim zemljama?
Kultura, zabava, sport, hobby
mali od čačeono di se ti ne oznojiš dobrano, to nije sport, izuzev plivanja, tamo si vec po tipu sporta mokar
ovo šah, poker, kartanje, pikado itd..to mi je sport kao što je i čitanje knjige sport..btw, ne znam ni složit karte za poker,a kamoli zaigrat..
mali od čače
ono di se ti ne oznojiš dobrano, to nije sport, izuzev plivanja, tamo si vec po tipu sporta mokarovo šah, poker, kartanje, pikado itd..to mi je sport kao što je i čitanje knjige sport..btw, ne znam ni složit karte za poker,a kamoli zaigrat..
simo031
Ovisnost u svakom slučaju .
dino_bno
Igram uzivo i online, za zabavu uvijek. Uzivo u pare(po dogovoru), online za*ebancija
nake_rado
Ma to nije sport, to je igra. Velika je razlika između toga.
A poker, samo zabava, nadam se da će na tom i ostat![]()
Frute
Neka bez ikakvog rizika iskoriste besplatnih $50 koje nudi ta poker škola pa će vidjeti da online poker nije kladionica.
nake_rado
nake_rado
Ma to nije sport, to je igra. Velika je razlika između toga.
A poker, samo zabava, nadam se da će na tom i ostat![]()
Ja svejedno mislim da je to jaako daleko od sporta. Za mene će to uvijek bit igra![]()
collapse
Žalosno je sto danas sve vise i vise mladih pribjegava razodonama u alkoholu, sexu pa i kocki te pokeru naravno...
Žalosno je što poneki ljudi koji su iznikli iz tame i koje gone mračne sile pokušavaju našu dobru mladež navesti na put kocke...
Ljudi nemojte, poker je kocka... kocka je proizašla od đavla... A zapamtite!! Đavlu nemožete uteči....
Bolje utrošite svoje vrijeme pristupanjem razlicitim druženjima u kojima cete spoznati pravu sliku života... preljepog ovozemaljskog života, U ovom gradu ima toliko lijepih mjesta za druzenje, kao sto su Riječ života ili jehovini svjedoci...
Pokušajte ne upasti u zamke đavla i dozivjeti ovozemaljski COLLAPS....
sabacollapse
Žalosno je sto danas sve vise i vise mladih pribjegava razodonama u alkoholu, sexu pa i kocki te pokeru naravno...
Žalosno je što poneki ljudi koji su iznikli iz tame i koje gone mračne sile pokušavaju našu dobru mladež navesti na put kocke...
Ljudi nemojte, poker je kocka... kocka je proizašla od đavla... A zapamtite!! Đavlu nemožete uteči....
Bolje utrošite svoje vrijeme pristupanjem razlicitim druženjima u kojima cete spoznati pravu sliku života... preljepog ovozemaljskog života, U ovom gradu ima toliko lijepih mjesta za druzenje, kao sto su Riječ života ili jehovini svjedoci...
ahahahahahhahahahahahahahahahhahahah
registrirani korisnik jel se prepoznaješ u ovome?
collapse
">cane
Texas HoldEm može biti i kocka i sport. Sve zavisi kako ga igraš. Mislim da je manje kocka nego igra jel ipak možeš donekle pratit igru i trebaš jedno određeno znanje i iskustvo da bi ga mogao igrat na jednoj višoj razini.
exemat
cane
Texas HoldEm može biti i kocka i sport. Sve zavisi kako ga igraš. Mislim da je manje kocka nego igra jel ipak možeš donekle pratit igru i trebaš jedno određeno znanje i iskustvo da bi ga mogao igrat na jednoj višoj razini.
Ovim svojim znanstvenim postom s*ebo si nam daljnje prepucavanje.![]()
">