Desert operation - cheat, hack?

Računala, znanost, tehnologija

Desert operation - cheat, hack?

pošto igram tu on-line igricu i malo šmuljajući po internetu skužih da postoje programi za hakiranje i unos resursa u igru pa ovim putem pitam dali itko je igra i dali zna za to di točno pronaći taj program hvala unaprijed
A ti bi malo varao, ha?
cheateri su luzeri, najgori šljam
gori su od kampera
el čitanje ak sam am otkrio da zabijanje u zid [autowalk] u oblivijonu povećava athletics (ak je uključejno čučenje onda i sneak)?
exHOP3on

el čitanje ak sam am otkrio da zabijanje u zid [autowalk] u oblivijonu povećava athletics (ak je uključejno čučenje onda i sneak)?

To je exploitanje buga, to je nešto sasvim drugo :D
a slušajte gospodo kad su oko vas cheateri i zbog toga nemožete napredovat onda čovijek se mora prilagodit uvijetima ali eto novosti našao sam 2 programa ali nemoguće ih je skinuti s našim IP adresama pa i dalje se borim na pošten način
Prijavi ih adminu :D
semir

a slušajte gospodo kad su oko vas cheateri i zbog toga nemožete napredovat onda čovijek se mora prilagodit uvijetima ali eto novosti našao sam 2 programa ali nemoguće ih je skinuti s našim IP adresama pa i dalje se borim na pošten način

Da,da,oni bolji od tebe mora da su cheateri :P
bazooka_joe

semir

nebih baš rekao od 17.500 igrača ja sam 350-i ali kad su cheateri tu gore onda nemožeš baš napredovat dalje probaj pa češ vidjet mogu ti dati link od igrice se onda sam uvjeri
semir

bazooka_joe

semir

nebih baš rekao od 17.500 igrača ja sam 350-i ali kad su cheateri tu gore onda nemožeš baš napredovat dalje probaj pa češ vidjet mogu ti dati link od igrice se onda sam uvjeri

Sori,nemam vremena za gubljenje vremena ;)
bazooka_joe

semir

bazooka_joe

semir

Sori,nemam vremena za gubljenje vremena ;)

nevidim zašto onda uopče bacaš takve komentare
Pa bacanje nepotrebnih komentara je najpotrebnije :D
Nije to ništa što ti govoriš, najbolje je kad se admin na online igri koristi cheatovima,a onda mene izbaci sa Srpskog servera samo radi nicka sa prethodnim diskriminiranjem, mislim da možeš zaključiti zbog čega. :D
I ne vidim uopće ičiju poantu igranja igre sa cheatom,to više nije pokazatelj tvoje igračke sposobnosti nego pronalaženje idealnih solucija poput varanja :D
semir

zbog radi toga što:

a) volim igre
b) ne volim glupe igre
c) poštujem cheatere koji su si dali truda naučiti skriptiranje u tu svrhu
d) mogu :P
bazooka_joe

semir

zbog radi toga što:

a) volim igre
b) ne volim glupe igre

Haha odlična obrazloženja
a na šta je ovo pod d) ?
ToniOsk

Haha odlična obrazloženja
a na šta je ovo pod d) ?

Na činjenicu da mogu komentirati kad god. ;)
Monstrum

gori su od kampera

Kamperi su zakon... :)
Nema ništa bolje kad se sakriješ negdje u čošku i dočekaš neprijatelja i onda mu pokloniš metak u glavu... :)
bazooka_joe

semir

zbog radi toga što:

a) volim igre
b) ne volim glupe igre

poštujem tvoje pravo na komentar ali dok neke stvari neokusiš osobno smatram da ih usto nemožeš ni omalovažavat a igra je igra neko je bolji neko lošiji ali onda nek se bore pošteno
semir

bazooka_joe

semir

zbog radi toga što:

a) volim igre
b) ne volim glupe igre

poštujem tvoje pravo na komentar ali dok neke stvari neokusiš osobno smatram da ih usto nemožeš ni omalovažavat a igra je igra neko je bolji neko lošiji ali onda nek se bore pošteno

ae ne jedi govna.. 80% balkana i svijeta je igralo sa wall hackom CS 1.6 godinama (ne 2,3 nego 10 godina kolko vec igram ovu igru).. i nikad nisam ni pokusa guglat ni skinit taj wall hack ili ostale hackove. citeri-djeca retardirana

Tagovi