voodoo ili escobar (offtopic)

Forum

Bah, zar je komentar na to uoooopće potreban? (tih par vaših komentara na grudi dotičnice ionako mirišu na najobičniju navlakušu!)
toni

ooo, nesto su se kokoshi uskokodakale ? :)

...a šta da ti na ovo uopće netko kaže?
toni, nedostaje ti ukusa...
de popij kavu.
Gemi

gaap

true,true... al to je i tako samo igračkica, kao i većina žena...

Igrackice su stvorene samo za infantilne muskarce. :-)

true, true, ali se dobro zabavljamo...
gaap

a niš, bit će blejanja u sise pa u napad...

takvi koji puno laju, uglavnom završe večer suhi i nikada ne stignu dalje od blejanja. da si čovjek od akcije, šutio bi i radio. pohvali se tek kad stvarno nešto napraviš.
pravi đentlmen se ne hvali. :)
opet...đentlmen ne naziva žene kokošima, tako da se nemaš čime hvaliti, ili...?:)
odustajem. bolji ste, jeci ste, pobjedili ste.
Alana Bates

Bah, zar je komentar na to uoooopće potreban? (tih par vaših komentara na grudi dotičnice ionako mirišu na najobičniju navlakušu!)

Malo smo ljubomorni, a?!
:) (uz prikladni blink blink)
CatCloe

gaap

a niš, bit će blejanja u sise pa u napad...

takvi koji puno laju, uglavnom završe večer suhi i nikada ne stignu dalje od blejanja. da si čovjek od akcije, šutio bi i radio. pohvali se tek kad stvarno nešto napraviš.

hehe...let me show you...
tu mi je neš poznato....kao neki flashback....gaap jel se mi znamo??? :naughty:
deer_hunter

tu mi je neš poznato....kao neki flashback....gaap jel se mi znamo??? :naughty:

vjerojatno sa šanka! mislim, koliko vremena provodim tamo...
vjerojatno...
amnezija je opak pojam...
Ma ja da sam žena samo bih igrao HARD TO GET, treba jebat sve muške,svi su oni ista šovinistička govna!
Ih, lako je to reć! Da mi je vidjet muškarca koji igra hard to get (a u tom dijelu smo ipak pomalo slični!)
Pa to je bar lagano! Samo se praviš nedodirljivo govance i na sve gledaš s visoka.

Alana Bates

Ih, lako je to reć! Da mi je vidjet muškarca koji igra hard to get (a u tom dijelu smo ipak pomalo slični!)

P.S. nisu ni svi baš muškarci slinave kerine, kao što nisu ni sve žene uobražene krave
Misliš???
Misliti je drek znati,a znati je cvijeće brati!
desperadosx

Ma ja da sam žena samo bih igrao HARD TO GET, treba jebat sve muške,svi su oni ista šovinistička govna!

Ja valjda nikad nisam bila sposobna igrati te igrice, to mene živcira i djeluje mi neiskreno (valjda sam i prenaivna za to), tako da sam propustila čari hard to get igrice. Ako mi se netko svidio, pokazala sam to, ako nije - to onda nije bio hard to get, nego odjeb.
desperadosx

Meni je ponekad zao sto nisam igrao tu hard to get igru , ali onda si kontam - da sam igrao, bila bi to igra, a jebes zivot ako ga moras igrati, a ne zivjeti...

Treba biti ono sto jesi i uzivati u isprobavanju pri pronalazenju odgovarajuceg enzimskog para... ;-)
desperadosx

U potpunosti se slažem s ovom izjavom. Bar večeras :evil: :evil:
a koji je tebi večeras?
A malo sam popizdila, eto... ništa strašno :)
daj si oduška...
A dajem, vidiš da dajem ;) samo pikam i ujedam ;)

Ne znam zašto me danas nitko baš ne voli nešto posebno ;) a nisam ni tako jako zločesta ;)
netočno. ne daješ. samo pikaš i ujedaš...

tko bi te takvu volio?
Pa i to je davanje oduška!! Kao da me netko mora i voljeti. Bolje se osjećam kad me ne vole!!
Ozana se koprca od cangrizavosti... ali, proci ce i to... ;-) Sve prodje...
E, Leteći, što se to s tobom događa večeras? Samo gutaš slova, ispisuješ pogrešna i slično. Da si nisi nešto popio ;)
ozana

E, Leteći, što se to s tobom događa večeras? Samo gutaš slova, ispisuješ pogrešna i slično. Da si nisi nešto popio ;)

Rekoh vec u odgovoru Alani da mi danas ne idu bas negacije... jebiga... nije mozak za svakoga... ;-)
Pogotovo ne za šestogodišnjake ;);)
dakle ovako glasi 1 offtopic
MissTake

Ne vjerujem da je to prvi offtopic, vjerojatno si otišla u podforum "offtopic" i odabrala najneaktivniji (zadnja stranica, zadnji offtopic) misleći da je to prvi. Koliko sam ja primjetio, offtopici se slažu prema aktivnosti, a ne prema redoslijedu po kojem su nastali.
zeros

MissTake

Ne vjerujem da je to prvi offtopic, vjerojatno si otišla u podforum "offtopic" i odabrala najneaktivniji (zadnja stranica, zadnji offtopic) misleći da je to prvi. Koliko sam ja primjetio, offtopici se slažu prema aktivnosti, a ne prema redoslijedu po kojem su nastali.

koja si ti picajzla i plačipičkica jebote
ajd ne seri
aethur

ajd ne seri

cvilikrmak....LOL
zeros

aethur

ajd ne seri

cvilikrmak....LOL

plačipičkica kme kmu ja sam bolestan kmeee maramice nosam sa sobom u esseker... koja si ti plačipičkica
aethur

plačipičkica kme kmu ja sam bolestan kmeee maramice nosam sa sobom u esseker... koja si ti plačipičkica

U essekeru sam pio čaj....sada sam jeo juhu....i već se bolje osjećam.
e a da se vas dvojica nazovete na telefon pa tamo preselite svoja pederska izdrkavanja LOL curičice male dve
oni ti izađu van, budu 7 sati zajedno
dođu kuć
i odma msn, mikrofon, kamera

ljigavi suuuu
MissTake

oni ti izađu van, budu 7 sati zajedno
dođu kuć
i odma msn, mikrofon, kamera

ljigavi suuuu

nemam kameru
pa da ali gledaš cigu
ne gledam