voodoo ili escobar (offtopic)
Forum
toni
ooo, nesto su se kokoshi uskokodakale ?![]()
...a šta da ti na ovo uopće netko kaže?
Gemi
gaap
true,true... al to je i tako samo igračkica, kao i većina žena...
Igrackice su stvorene samo za infantilne muskarce.![]()
true, true, ali se dobro zabavljamo...
gaap
a niš, bit će blejanja u sise pa u napad...
takvi koji puno laju, uglavnom završe večer suhi i nikada ne stignu dalje od blejanja. da si čovjek od akcije, šutio bi i radio. pohvali se tek kad stvarno nešto napraviš.
Alana Bates
Bah, zar je komentar na to uoooopće potreban? (tih par vaših komentara na grudi dotičnice ionako mirišu na najobičniju navlakušu!)
Malo smo ljubomorni, a?!
CatCloe
gaap
a niš, bit će blejanja u sise pa u napad...
takvi koji puno laju, uglavnom završe večer suhi i nikada ne stignu dalje od blejanja. da si čovjek od akcije, šutio bi i radio. pohvali se tek kad stvarno nešto napraviš.
hehe...let me show you...

deer_hunter
tu mi je neš poznato....kao neki flashback....gaap jel se mi znamo???![]()
vjerojatno sa šanka! mislim, koliko vremena provodim tamo...
Alana Bates
Ih, lako je to reć! Da mi je vidjet muškarca koji igra hard to get (a u tom dijelu smo ipak pomalo slični!)
desperadosx
Ma ja da sam žena samo bih igrao HARD TO GET, treba jebat sve muške,svi su oni ista šovinistička govna!
Ja valjda nikad nisam bila sposobna igrati te igrice, to mene živcira i djeluje mi neiskreno (valjda sam i prenaivna za to), tako da sam propustila čari hard to get igrice. Ako mi se netko svidio, pokazala sam to, ako nije - to onda nije bio hard to get, nego odjeb.
desperadosxMa ja da sam žena samo bih igrao HARD TO GET, treba jebat sve muške,svi su oni ista šovinistička govna!
Meni je ponekad zao sto nisam igrao tu hard to get igru , ali onda si kontam - da sam igrao, bila bi to igra, a jebes zivot ako ga moras igrati, a ne zivjeti...
Treba biti ono sto jesi i uzivati u isprobavanju pri pronalazenju odgovarajuceg enzimskog para... ;-)
desperadosx
Ma ja da sam žena samo bih igrao HARD TO GET, treba jebat sve muške,svi su oni ista šovinistička govna!
U potpunosti se slažem s ovom izjavom. Bar večeras
Ne znam zašto me danas nitko baš ne voli nešto posebno
tko bi te takvu volio?
ozanaE, Leteći, što se to s tobom događa večeras? Samo gutaš slova, ispisuješ pogrešna i slično. Da si nisi nešto popio
Rekoh vec u odgovoru Alani da mi danas ne idu bas negacije... jebiga... nije mozak za svakoga... ;-)
MissTake
dakle ovako glasi 1 offtopic
Ne vjerujem da je to prvi offtopic, vjerojatno si otišla u podforum "offtopic" i odabrala najneaktivniji (zadnja stranica, zadnji offtopic) misleći da je to prvi. Koliko sam ja primjetio, offtopici se slažu prema aktivnosti, a ne prema redoslijedu po kojem su nastali.
zeros
MissTake
dakle ovako glasi 1 offtopic
Ne vjerujem da je to prvi offtopic, vjerojatno si otišla u podforum "offtopic" i odabrala najneaktivniji (zadnja stranica, zadnji offtopic) misleći da je to prvi. Koliko sam ja primjetio, offtopici se slažu prema aktivnosti, a ne prema redoslijedu po kojem su nastali.
koja si ti picajzla i plačipičkica jebote
ajd ne seri
aethur
ajd ne seri
cvilikrmak....

zeros
aethur
ajd ne seri
cvilikrmak....![]()
plačipičkica kme kmu ja sam bolestan kmeee maramice nosam sa sobom u esseker... koja si ti plačipičkica
aethur
plačipičkica kme kmu ja sam bolestan kmeee maramice nosam sa sobom u esseker... koja si ti plačipičkica
U essekeru sam pio čaj....sada sam jeo juhu....i već se bolje osjećam.
curičice male dvedođu kuć
i odma msn, mikrofon, kamera
ljigavi suuuu
MissTake
oni ti izađu van, budu 7 sati zajedno
dođu kuć
i odma msn, mikrofon, kamera
ljigavi suuuu
nemam kameru