Za razliku od Osijeka gdje se cijena ulaznice na Gradskim bazenima ove godine neće promijeniti, a na Kopiki, kao što nam je poznato - ulaz je besplatan, ljubitelji kupanja u popularnom bizovačkom Aquapolisu - bit će ove godine neugodno iznenađeni novim cjenikom.
Naime, u Bizovačkim toplicama - Aquapolisu ove godine odraslima cjelodnevnu ulaznicu naplaćuju 30 kuna, djeci od 4 -14 godina 10 kuna, a umirovljenicima, članovima Udruge umirovljenika ulaznica se naplaćuje 15 kuna pa 'ko voli nek izvoli!
Jebo te, u Bizovačkim kad sam zadnji puta bio, mahovina sa tamnozelenim algama debljine 1/2 cm se nadzirala sa dna. Na rubu bazena su sjedili neki penzići koji su tu došli da bi ostrugali svoje tvrde pete o pločice bazena. Najodvratnije mi je bilo kad je jedan na tuširanju pričao kako mu je divno kada se može pred svima ispišati u bazen i 1/2 metra od njih im se ceriti u lice ko gibon..
Bude dosta ljudi tamo ljeti. Samo cijena je prebezobrazna za tako malo sadržaja: preskačeš preko ljudi vani kraj bazena, a unutra mi je preloš dojam, osjećam se kao da sam u nekom medicinskom eksperimentu. Imaš dva ili tri kioska s hranom i jedan teniski teren, ako se ne varam. I to je to. Nemaju na konto čega povisiti cijenu. Jest da na onoj njihovoj tabli na ulazu stoji da u termama čatež ulaznica stoji oko 90 kn, otprilike tako i u drugim hrvatskim toplicama, ali mislim da će s obzirom na blizinu drave, jedini u svemu tome popušiti ovi iz Aquapolisa.
Nije bitno tko će popušiti..bitno je da se ljudi imaju negdje kupati kvalitetno
Alana Bates
Bude dosta ljudi tamo ljeti. Samo cijena je prebezobrazna za tako malo sadržaja: preskačeš preko ljudi vani kraj bazena, a unutra mi je preloš dojam, osjećam se kao da sam u nekom medicinskom eksperimentu. Imaš dva ili tri kioska s hranom i jedan teniski teren, ako se ne varam. I to je to. Nemaju na konto čega povisiti cijenu. Jest da na onoj njihovoj tabli na ulazu stoji da u termama čatež ulaznica stoji oko 90 kn, otprilike tako i u drugim hrvatskim toplicama, ali mislim da će s obzirom na blizinu drave, jedini u svemu tome popušiti ovi iz Aquapolisa.