Sauna?

Forum

Sauna?

Molim Vas, dragi forumaši, da mi pomognete u traženju ikakve saune u Os-u. Zanima me ponuda i iskustva (izuzev onog što mogu pronaći na netu). :)

Unaprijed hvala :wink: :lol:
znam za onu u gradskim bazenima :)
ja često idem na gradske bazene u saunu i zakon je, prosječna temperatura bude obično 70-80 stupnjeva što ne bi bilo loše da je koji stupanj više, i mogu ti smetati možda drugi ljudi ako se voliš opustiti sama al za tu cijenu, po meni je zakon. :D
~ na aerobicu za studente u STUC-u (voditeljica Wilma) imaš aerobic 3x tjedno je bio 90kn mjesečno, a uz to možeš koristiti saunu kad želiš, samo joj kažeš da je upali i zagrije... Sauna nije ne znam kako luksuzno opremljena, ali je uredna, čista i sauna je! :D Drugi ljudi ti sigurno neće smetati. Imaš i tuš i sve drugo što ti treba. Sa sobom jedino ponesi nekakvo eterično ulje ako želiš, meni je savršeno mentol/eukaliptus :) e da, svoj ručnik i kupaći (iako kažu da bi trebali biti totalno bez odjeće u pravoj sauni)
http://www.salis-slanasoba.hr/

tu imaš sve, ništa ti ne treba + privatnost =)

Re: Sauna?

Slažem se, često idem u Salis u saunu i na masažu. Nema greške, sve je jako uredno, nitko ne smeta i dobiju se ručnici, može se čak i temperatura saune dogovarat :) a sve je novo u salonu...
da...u STUC-u dolje teretana i sauna...mi smo išli u teretanu (100 kn/mjesečno) i onda ti je gratis sauna bar jednom tjedno...

Tagovi