Offtopic

Forum

Stella1989

tamna strana

iskreno..ako i postoji netko tko to sve zna...nisam siguran da ce se prijaviti...vec ce pokušati nešto samostalno napraviti s karijerom...
jer ipak...budimo realni....Rvati ne vole kad im se šefuje

Tko ima potrebna znanja koja se traže za ovu poziciju, i vidi ovaj oglas sigurno bi se prijavio - barem ja tako mislim. Da meni ne treba još godina i pol do završetka faxa - istog trena bih se prijavila.

Znam za većinu ovih pojmova, a i sama radim u HTML-u, a uskoro intenzivnije počinjem učiti PHP, CSS i JavaScript, jer me zanimaju navedeni programski jezici. Radim i CMS-u, ali nije toliko bitno, s obzirom da nije navedeno na popisu i nije toliko zahtjevno kao programiranje.

A sad, jednog dana, nakon završetka faxa...tko zna...ako bude ovakvog natječaja, ne bih se nimalo dvoumila prijaviti se ili ne. ;)

Sretno ekipi iz Inchoo-a i nadam se da će pronaći kvalitetnu osobu za ovu poziciju!

da je baba muško zvala bi se duško
tamna strana

Što?
Stella1989

tamna strana

Što?

to ti znaci da ti definitivno nisi za taj posao
eto sad još slobodno pitaj zašto...
tamna strana

to ti znaci da ti definitivno nisi za taj posao
eto sad još slobodno pitaj zašto...

A čovječe...pa rekla sam da znam za većinu stvari koje su nabrojane na popisu, i da radim s nekima, a neke intenzivnije počinjem učiti. Već sam prije radila nešto u Dreamweaveru (XHTML i CSS), ali želim što bolje poznavati programske jezike, zbog toga konstantno želim to učiti. Nisam rekla da ću se prijaviti odmah sad. :roll:

Da još ne studiram i da sam već naučila sve što je potrebno za ovaj posao, prijavila bih se.

Nisam još za ovaj posao, što ne znači da kroz godinu-dvije neću biti.
U dodatne vjestine obavezno navest "napredno koristenje foruma osijek031.com"
MissTake

De ne spammaj bezveze. :roll:
Stella1989

MissTake

De ne spammaj bezveze. :roll:

A zasto mislis da se salim. Uvjet natjecaja je SSS, predaj zivotopis, obavezno ovo navedi pod dodatna znanja i vjestine. E sad mozda od admina traziti preporuke?
MissTake

A zasto mislis da se salim.

Zato što si ti MissTake. ;)
MissTake

Uvjet natjecaja je SSS, predaj zivotopis, obavezno ovo navedi pod dodatna znanja i vjestine. E sad mozda od admina traziti preporuke?

Meni je cilj da dođem s potrebnim (pred)znanjem, a ne da samo znam nešto od traženih predispozicija. Težim ka boljemu i zato želim što više toga naučiti.

Činjenica je da se odlično služim forumom, neke stvari su me zanimale pa sam čačkala i skontala. ;)
Mislum da si bas po tim ambicijama ti osoba koja je stvorena za njih. A sto se tice foruma, tu ti stvarno cetitam na usvojenom znanju. Javi se adminu za otvorenu mofucnost da budes moderator pa si mozes zaradit za dzeparac
MissTake

Mislum da si bas po tim ambicijama ti osoba koja je stvorena za njih. A sto se tice foruma, tu ti stvarno cetitam na usvojenom znanju. Javi se adminu za otvorenu mofucnost da budes moderator pa si mozes zaradit za dzeparac

Hvala. ;)

Bila sam na jednom forumu global moderator, uz bok adminu - skoro godinu dana, skoro do njegova gašenja (do nedavno). Dosta sam se trudila i pazila da sve bude super i, bez nekog hvalisanja, odlično sam radila i bila hvaljena za to.

Razmišljala sam i o Osijek031 forumu, ali nisam nikad u vezi toga kontaktirala admina. Možda i budem - tko zna. ;)

Pozz
Ja jesam i znam koji se uvjeti traze. zadovoljila sam sve osim onoga da. moras 20h na dan "visiti" na forumu... probaj poslat pm Leonu, mozda uspijes... ajd zdravo, odo festati....
MissTake

Ja jesam i znam koji se uvjeti traze. zadovoljila sam sve osim onoga da. moras 20h na dan "visiti" na forumu... probaj poslat pm Leonu, mozda uspijes... ajd zdravo, odo festati....

Možda i budem.

Uživaj večeras! ;)
stella - deusexmakina ;)
exHOP3on

stella - deusexmakina ;)

Noup. ;)
exHOP3on

stella - deusexmakina ;)

LOL

Tagovi