HTML
Evo tok želi naučiti osnove u web designu jedan zgodan tutorial.
HTML u sedam dana
Računala, znanost, tehnologija
e moj Hummin tužno je ovo... neznam zašto su uopće nakon take sprdnje s 'Internetom' digli još i ovaj 'Web dev&design' ... ja bi rado reko nesta pametno, dao koji link,,, ali cemu??? ,,, da je ovo forum 'idiotarije/blog/i ostala sranja dev&design' vec bi tu bilo postova. Izgleda ce Osječani za jedno 20ak godina skontat da mogu postići i nešto više od slušanja omiljenih narodnjaka u winampu na svom kompu. 8((
smrade moj Hummin tužno je ovo... neznam zašto su uopće nakon take sprdnje s 'Internetom' digli još i ovaj 'Web dev&design' ... ja bi rado reko nesta pametno, dao koji link,,, ali cemu??? ,,, da je ovo forum 'idiotarije/blog/i ostala sranja dev&design' vec bi tu bilo postova. Izgleda ce Osječani za jedno 20ak godina skontat da mogu postići i nešto više od slušanja omiljenih narodnjaka u winampu na svom kompu. 8((
Ja i zaboravio da sam postao topic na ovaj pod forum.
E, da kad već spominješ winamp i narodnjake. Zanima me gdje ljudi uspiju skiniti mp3-ce te anti-glazbe?? Uvijek sam se pitao nije li računalo malo preskupa stvarčica da bi se na njemu puštala tak jeftina sranja. To je isto kao i kada ovi osječki pizduni, oh pardon, tajkuni prolaze u svojim skupim kolima i puštaju tu glazbu . Uvijek se zapitam, pa kako to da se auto automatski ne ugasi ili još bolje ukljući neki " self distrakšn endžin sikvenc "
hehehe, svaka čast!! Ova ti je dobra,,, btw bavis li se dizajnom??
Nemogu baš reći da se bavim, ali da se zanimam za dizajn da. Zapravo danas je dizajn sastavni dio života. A što se tiče web dizajna, pa ono kad uhvatim vremena...ono ništ konkretno, samouk sam, ništ ozbiljno. No činjenica je da nije loše znati neke osnove HTML-a ili još bolje PhP-a.
HumminNemogu baš reći da se bavim, ali da se zanimam za dizajn da. Zapravo danas je dizajn sastavni dio života. A što se tiče web dizajna, pa ono kad uhvatim vremena...ono ništ konkretno, samouk sam, ništ ozbiljno. No činjenica je da nije loše znati neke osnove HTML-a ili još bolje PhP-a.
same here, na prvi pogled se moze cini kao neka nebuloza puna sifri i kodova ali ako se malo uhvati u kostac sa time i pozabavi, moze se skontat da to upravilu nije nista pretjerano tesko (mislim samo na osnovne html-a....)
hehe, ja sam isto samouk, priznajem da sam ovisnik i o kodu i o dizajnu ,, nespavam , nejedem, živim na kavi i stoši hehehe, ali nisam neki stručnjak.
))
nekontam kak uči u ovo Coming soon...
pomozite
pomozite
strpljen spasen
)