Dakle.......
ubi me ovo turobno vrijeme.......
pa mi napamet palo nešto iz školskih dana.....
sjećate li se spomenara i leksikona?????
uhvatila me nostalgija....ali nemogu naći nijedan....tko zna gdje su negdje na tavanu...u podrumu......
kad bi se sad našao tek jedan mislim da bi se dobro nasmijali.....
pogotovo na one pjesmice i slično...
meni trenutno jedna pada na pamet:
ja sam mali vrag koji piše odostrag
ti se sjeti malog vraga
koji piše odostraga.... ">
Sjećam se, o da. I vrlo često se sjetim u zadnje vrijeme, jer je moj brat iskopao svoj leksikon iz vremena kad smo bili klinci, pa me sramoti gdje god stigne zahvaljujući mom divnom osvrtu na samu sebe. Sramota nad sramotama.
A daj.....pa jel nije fora.....
ja svoje nemogu naći...neznam ni imam li ih više...
ali kladim se da bi se svi dobro nasmijali na to......
tko to još danas radi?
prošla vremena....
meni je to u svakom slučaju draže od slika iz osnovne....... što razrednih što individualnih
meni je to u svakom slučaju draže od slika iz osnovne....... što razrednih što individualnih
E to je istina!
Nemam leksikon, ali imam spomenar iz osnovne škole i drago mi je da sam ga sačuvala.
Za one koje više zanima ova tema preporučujem knjigu M. Duran - Spomenar i dnevnik - Tradicija spontane kulture djece i mladih. Knjiga se bavi dječjim spomenarima i dnevnicima. U njoj je predstavljen znanstveni pristup ovom dijelu dječje spontane kulture koji traga za razvojno-psihološkom podlogom ova dva žanra dječje tradicije.
hah a najjaca su bila pitanja tipa: najdraze pice? najdraze jelo? sta slusas? ko ti se svida...
jaoo smijeh hahhaha
da da, ne znam za vas, kod nas (moje društvance) je bilo i ono, šta misliš o ovom, šta misliš o onome... i onda kad dođe kod dotičnog pa taj pročita... auuuuu, al je sranja znalo biti XD XD
hah a najjaca su bila pitanja tipa: najdraze pice? najdraze jelo? sta slusas? ko ti se svida...
jaoo smijeh hahhaha
da da, ne znam za vas, kod nas (moje društvance) je bilo i ono, šta misliš o ovom, šta misliš o onome... i onda kad dođe kod dotičnog pa taj pročita... auuuuu, al je sranja znalo biti XD XD
E to to,pa onda šta misliš o onoj iz B razreda,pa o onoj iz C,pa šta ona o tebi,ma svega i svačega
Imam ih nekoliko sačuvanih. Prvi je onaj Đački spomenar koji se kupovao u školi, a kasnije obične bilježnice sa glupim pitanjima koja su se tada činila tako bitna. Zakon mi je ponekad to pročitati. I tek onda skužiš kako su prošle sve te silne godine.
he hehhhehehe, imam nešto nažalost većina ih je s godinama završila u smeću, ali npr mi smo imali u školi dok išla u osnovnu kutiju po razredima i onda su nam nastavnici pošto tada nije nitko imao mobitele još pod satom razrednika dijelio pisamca ako smo dobili od nekog.. jojj to je bilo tako super ..
koje su godine proletjele od tada, .. (((:
ALI JAKO JE LIJEPO SAČUVATI USPOMENE IZ DJETINJSTVA!!!!
he hehhhehehe, imam nešto nažalost većina ih je s godinama završila u smeću, ali npr mi smo imali u školi dok išla u osnovnu kutiju po razredima i onda su nam nastavnici pošto tada nije nitko imao mobitele još pod satom razrednika dijelio pisamca ako smo dobili od nekog.. jojj to je bilo tako super ..
koje su godine proletjele od tada, .. (((:
ALI JAKO JE LIJEPO SAČUVATI USPOMENE IZ DJETINJSTVA!!!!
jao da, pa onda za valentinovo kad su se ubacivala u neku kutiju pisma pa onda djelila... predobrooo