joojkretena
Žao mi je što se na forumu javno ne smije prostačiti jer se ne mogu kulturno izraziti na način kao što bih se izrazio uz usporedbu tebe sa nekim domaćim životinjama i spominjanjem reproduktivnih radnji
I onda TI meni nešto kažeš?!
joojkretenaa očito je da nisi dovoljno inteligentna jer nisi uspjela shvatiti da ja nemam ništa protiv da ljudi ispoljavaju svoje nezadovoljstvo čak štoviše to podržavam i molim ljude da to nastave raditi ali ne na ovaj način. Na ovaj način nečete postići ništa, zašto nisi napisala koliko si puta kontaktirala vlasnika objekta kada sa nečim nisi bila zadovoljna (a ne sumnjam da ti sa nečim nisi bila zadovoljna).
Jednostavno više tamo ne odem ili ne naručim jelo koje mi se nije svidjelo, kao i većina.
joojkretena
To što nemaš pojma o poslovanju jednog ugostiteljskog objekta samo potvrđuje moju teoriju da izobrazba u stručnim školama nije dobra i dovoljna jer kao što si i sama navela da si pohađala ugostiteljsku školu smatram da su vas tamo trebali nučiti svemu a ne samo pripremi i posluživanju hrane.
A gdje piše da mene nisu dobro naučili? Gdje piše da sam ja završila za kuhara, pa da znam koliko grama sira ide u pizzu? Završila sam smjer HTT (imali smo na 1. godini kuharstvo i posluživanje). I za tvoju informaciju, bila sam 1. iz poslovanja putničke agencije na međudržavnom Gastro-u, te 1. godine kada je postao međudržavni. Toliko o tome koliko nas nisu naučili i mojoj inteligenciji!
Zašto ti moja mišljenj/postovi toliko smetaju? Ako mi se nešto ne sviđa i sl. napišem to, ne sjedim kao većina inertnih i odmahujem rukom na sve što se događa.
I da...to za kritike putem foruma. CateringOS je otvorio ovu temu i napisao što mu se gdje nije svidjelo, pa su tako i ostali napisali svoje mišljenje. Nisam sad ja išla otvarati temu o kojoj mi se ne sviđa nešto o npr. Asu, Lyri...
Kako kontam, većini ljudi se ne da tražiti šefa/njegov broj kako bi se žalio na hranu. Nekolicina se žali konobarima jer misli da će to nešto pomoći, ali zapravo su u zabludi. Kažeš da to ne dođe do tebe (vlasnika) jer se djelatnici međusobno pokrivaju. Šteta što je tako, jer zbog eventualne tuđe neodgovornosti prema radu tvoj objekat dođe na loš glas.