Društvo, politika

josephine01
Imam ga i ja. Netko mulja!![]()
123456josephine01
Imam ga i ja. Netko mulja!![]()
kulonda valjda više nismo drugari
Sir Williamđaba mi fejsa, kad nemam prijatelja..
latino_lovericaa
fala Bogu ja se ne ubrajam u tu skupinu, imam sve ono što mi treba... a slažem se s tobom, ima takvih ljudi,.. a neki opet prerano odrastu pa se sjebu totalno.. sve u svemu, živim u skladu sa svojim godinamajoš mi samo posao fali, i to se nadam da ću u sezoni naći s obzirom na moje radno iskustvo ,..
latino_lovericaa
samo ti zajebavaj![]()
latino_lovericaa
ma kakvi, prije ćeš dobit Zahtjev za brak,... hehehehheheehehehehehe,...![]()
latino_lovericaa
fala Bogu ja se ne ubrajam u tu skupinu, imam sve ono što mi treba... a slažem se s tobom, ima takvih ljudi,.. a neki opet prerano odrastu pa se sjebu totalno.. sve u svemu, živim u skladu sa svojim godinamajoš mi samo posao fali, i to se nadam da ću u sezoni naći s obzirom na moje radno iskustvo ,..

">-nella-
Ma zašto ste svi protiv fejsa? Dobro i ja sam protiv cjednevnog visenja na fejsu i lajkanja i dječjih gluposti, ali ima to i korisne strane, npr
latino_lovericaa
he he he, dobri ste-.-- a pošto je face toliko popularan, da netko ima i po 4000 prijateljahe he. .. ja fala Bogu nemam toliko jer su mi nepotrebni,...
![]()
S@ky c@r-nella-
Ma zašto ste svi protiv fejsa? Dobro i ja sam protiv cjednevnog visenja na fejsu i lajkanja i dječjih gluposti, ali ima to i korisne strane, npr
BOCKANJEEEEEE!!!! XD XD
-nella-
Ma zašto ste svi protiv fejsa? Dobro i ja sam protiv cjednevnog visenja na fejsu i lajkanja i dječjih gluposti, ali ima to i korisne strane, npr ja se preko fejsa čujem sa sestričnama i bratićima koji ne žive u RH pa je to odličan način bespla komunikacije. Nije sve loše. Zašto ne imati fejs da bi se komuniciralo s dalekim ljudima? Kao forumi su puno bolji...">
Frost-nella-
Ma zašto ste svi protiv fejsa? Dobro i ja sam protiv cjednevnog visenja na fejsu i lajkanja i dječjih gluposti, ali ima to i korisne strane, npr ja se preko fejsa čujem sa sestričnama i bratićima koji ne žive u RH pa je to odličan način bespla komunikacije. Nije sve loše. Zašto ne imati fejs da bi se komuniciralo s dalekim ljudima? Kao forumi su puno bolji...">
Ako imate kamere, Skype je puno prikladniji.
Skype je poznati instant messaging program, tj. program za brzo internetsko dopisivanje. Preko njega je moguće komunicirati pisanim porukama, internetskim pozivima i telefonskim pozivima. Također, moguće je pokretati i video pozive. Moguća je i razmjena podataka (datoteka), slanje kontakata, slanje novca na račun, mijenjanje izgleda prozora, mijenjanje slike za prikaz, mijenjanje zvukova i još mnogo toga.
nicolli okej mi je što kad nekog trebaš lako ga dobiješ preko facea....
trauma_os
Facebook je dobar ali ja sam i dalje pobornik myspace-a![]()
Mother Earth
trauma_os
Facebook je dobar ali ja sam i dalje pobornik myspace-a![]()
Iako su zezniLi sad s ovom novom verzijom![]()
">
mali_ivicaBaš to.A i pretjerali su s tim fejsbukom,gdje god se okrenem fejsbuk.Novine,internet,televizija,škola,sve samo fejsbuk.
Ali kontam da je onim nekomunikativnijima sada lakše stupit u neko prijateljstvo, vezu, druženje i sl.