Baci čep!!!!

Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni

Baci čep!!!!

Jel netko uspio baciti čep do Osijeka???
A kak da ga bacim do Osijeka kad živim u Osijeku?
ma jebem ti čep LOL
i kad uđe, kaže bit će bolje
bacim ti nož u oko :)
josephine01

ima kad odeš na naslovnicu reklama za osječko, pa ciljaš neku rupu sa čepom... i nikako da mi pođe za rukom... :)

Monstrum

kud baš nož.... i kud baš u oko ... :)
S@ky c@r

josephine01

ima kad odeš na naslovnicu reklama za osječko, pa ciljaš neku rupu sa čepom... i nikako da mi pođe za rukom... :)

:lol:
utero ja iz prve bez kosti
Ja sam jednom pogodio i pisalo mi nešto čestitam ovo ono,al sam nakon toga toliko puta promašio i svaki put i kad pogodim on kaže da ne valja tako da nisam siguran u onaj pogodak :D
Znači, sve u svemu, reklama je uspjela :)
Za gajbu crnog osječkog bacim ti ja kolko god hoćeš....i do Zagreba..... :)
vjerujem... nisi jedini :) :)
I ja bacam čepove, ha da
eo sad mi pisalo BRAVO!
al jebga, nisam dobio pivo, možda da im bacim kinder jaje :hmm:
Monstrum

LOL LOL

motiku nasred čela
vidim baca se :D pa da pitam..nije o čepu,ali je o kamenu ili bilo kojem drugom letećem predmetu, ugl, jel uspio netko kamenom, lopticom itd prebacit zimsku luku?? znaci stanes kod hotela osijek,i bacas prema jeziku..navodno se ne moze,tak sam načuo..neke struje zraka,ovo ono, ko crveno jezero u imotskom, na tu šemu nešt..mnoge oklade u gajbe,runde itd su se na to dobijale..svi uvjereni da mogu,kad ono mauna....ja nisam nikad probao..a kad god prolazim otamo,nikad se ne sjetim, damn..morat cu bas jednom zavitlat nest.. :D
mali od čače

vidim baca se :D pa da pitam..nije o čepu,ali je o kamenu ili bilo kojem drugom letećem predmetu, ugl, jel uspio netko kamenom, lopticom itd prebacit zimsku luku?? znaci stanes kod hotela osijek,i bacas prema jeziku..navodno se ne moze,tak sam načuo..neke struje zraka,ovo ono, ko crveno jezero u imotskom, na tu šemu nešt..mnoge oklade u gajbe,runde itd su se na to dobijale..svi uvjereni da mogu,kad ono mauna....ja nisam nikad probao..a kad god prolazim otamo,nikad se ne sjetim, damn..morat cu bas jednom zavitlat nest.. :D

hmmm ozbiljno???

uuuu sad bas cekam da probam prebaciti, iako mislim da ce me svi gledati koji k radim al me boli briga hehe...
PsychoSoldier

mali od čače

hmmm ozbiljno???

uuuu sad bas cekam da probam prebaciti, iako mislim da ce me svi gledati koji k radim al me boli briga hehe...

tak sam čuo...meni osobno se i ne cini problem prebacit, nije sad bas neka sirina, ali nisam jos nikad probao pa me zanima..
ajmo forumaši, svako donese kesicu kamenja i deri dok se ne prebaci... i to u nedjelju oko 7 ujutro... poslije bacanja svi cammeom na jaGnjetinu na autopiju XD XD
Ponesemo i klikere i gajbu piva pa se igramo..... :D
al bolje u 5 ujutro...kasno je u 7 :)
fear of the dark

Ponesemo i klikere i gajbu piva pa se igramo..... :D
al bolje u 5 ujutro...kasno je u 7 :)

e vidiš... nije to ni loša ideja... :)
ali svakako sve mora završiti sa jagnjetinom XD XD
Mogli bi odma na janje,bacat ćemo drugom prilikom :D

Tagovi