Baci čep!!!!
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni
i kad uđe, kaže bit će bolje
josephine01
A kak da ga bacim do Osijeka kad živim u Osijeku?
ima kad odeš na naslovnicu reklama za osječko, pa ciljaš neku rupu sa čepom... i nikako da mi pođe za rukom...
Monstrum
bacim ti nož u oko![]()
kud baš nož.... i kud baš u oko ...
S@ky c@rjosephine01
A kak da ga bacim do Osijeka kad živim u Osijeku?
ima kad odeš na naslovnicu reklama za osječko, pa ciljaš neku rupu sa čepom... i nikako da mi pođe za rukom...![]()
al jebga, nisam dobio pivo, možda da im bacim kinder jaje

Monstrumbacim ti nož u oko
motiku nasred čela
mali od čačevidim baca se
pa da pitam..nije o čepu,ali je o kamenu ili bilo kojem drugom letećem predmetu, ugl, jel uspio netko kamenom, lopticom itd prebacit zimsku luku?? znaci stanes kod hotela osijek,i bacas prema jeziku..navodno se ne moze,tak sam načuo..neke struje zraka,ovo ono, ko crveno jezero u imotskom, na tu šemu nešt..mnoge oklade u gajbe,runde itd su se na to dobijale..svi uvjereni da mogu,kad ono mauna....ja nisam nikad probao..a kad god prolazim otamo,nikad se ne sjetim, damn..morat cu bas jednom zavitlat nest..
hmmm ozbiljno???
uuuu sad bas cekam da probam prebaciti, iako mislim da ce me svi gledati koji k radim al me boli briga hehe...
PsychoSoldier
mali od čačevidim baca se
pa da pitam..nije o čepu,ali je o kamenu ili bilo kojem drugom letećem predmetu, ugl, jel uspio netko kamenom, lopticom itd prebacit zimsku luku?? znaci stanes kod hotela osijek,i bacas prema jeziku..navodno se ne moze,tak sam načuo..neke struje zraka,ovo ono, ko crveno jezero u imotskom, na tu šemu nešt..mnoge oklade u gajbe,runde itd su se na to dobijale..svi uvjereni da mogu,kad ono mauna....ja nisam nikad probao..a kad god prolazim otamo,nikad se ne sjetim, damn..morat cu bas jednom zavitlat nest..
hmmm ozbiljno???
uuuu sad bas cekam da probam prebaciti, iako mislim da ce me svi gledati koji k radim al me boli briga hehe...
tak sam čuo...meni osobno se i ne cini problem prebacit, nije sad bas neka sirina, ali nisam jos nikad probao pa me zanima..
al bolje u 5 ujutro...kasno je u 7
fear of the dark
Ponesemo i klikere i gajbu piva pa se igramo.....![]()
al bolje u 5 ujutro...kasno je u 7![]()
e vidiš... nije to ni loša ideja...
ali svakako sve mora završiti sa jagnjetinom XD XD