Naš gradonačelnik

Društvo, politika

Naš gradonačelnik

Osječki gradonačelnik Anto Đapić pokazao je da zna igrati košarku. Osim što se odazvao sportsko-humanitarnoj akciji koju su organizirale hrvatske košarkaške legende Danira Bilić, Franjo Arapović i Stojko Vranković, Đapić je i zaigrao. Za tu je priliku dobio dres prigodne veličine s njegovim imenom i mjestom centralnog igrača. Košarkaši "pojačani" nogometašem Igorom Štimcem i ostalim poznatim sportašima borili su se protiv učenika osječke Osnovne škole "Mladost".
– Ponekad i ja odem na basket, doduše dosta statično, ali bitna je volja – rekao je Đapić.
Utakmica je dio akcije "1000 koševa za Hrvatsku", kojom se nastoji nabaviti nove koševe na svim hrvatskim terenima. Projekt je započeo u travnju 2005., a prikupljeno je više od milijun kuna i obnovljeno tristotinjak koševa.

skidam kapu.

btw, čujem da su koše(o)vi jako loše napravljeni (cimer mi se boji uopće tam zakucavati da ne bi otkinuo koji) - ima li istine u tome?
Prodaje se nova Đapiceva lutka, eBay...
Evo nesto sto sam dobio na mail

Cuo sam da je bio na testiranju za NBA ligu.
Na fotki vidimo kako svojim vjestinama u bad baca cak i profesionalce koji demonstrativno odlaze...
fatcat

Prodaje se nova Đapiceva lutka, eBay...

AAAAAAAAAAA!!!!!!
dres prigodne velicine??? wtf???
inace, circa, upravo umirem od smijeha. odlicno!
To ti je kad si rodjen pod sretnom zvijezdom pa ne znas jesi li ljepsi, zgodniji, pametniji, obrazovaniji, sposobniji, talentiranij za sport....
Ma ajde, svi ste tako negativno raspoloženi prema malom, a nijedne slike nisu tako brzo obišle Hrvatsku (nijedne koje se tiču akcije 1000 koševa!) Sad će svi klinci navaliti pokazati da čak i oni igraju bolje od ašeg gradonačelnika (znam, opet sam idealist...)
meni je ovo tako simpatično :D :D :D
puki

skidam kapu.

btw, čujem da su koše(o)vi jako loše napravljeni (cimer mi se boji uopće tam zakucavati da ne bi otkinuo koji) - ima li istine u tome?

Ako gradonačelnik može zakucavat onda valjd može i tvoj cimir :laugh:
novi projekt gradske vlasti - čupanje osječke košarke iz gliba.... stiže dugonajavljivano pojačanje, nije crnac, al voli crne košulje
ma vidiš da čovjek pokušava promijeniti image. odjenuo je bijeli dres.
DanicaV

Crno mu bolje stoji izgleda mršavije :D
Hummin

DanicaV

Crno mu bolje stoji izgleda mršavije :D

Da, kad je odjeven u crno, reklo bi se da ima svega 250 kg...
Covjece, kad ga vidim u tom bijelom dresu srce mi zastane na par sekundi....

Kad bi on bio avion, bio bi Jumbo Jet, ili jos bolje Air Bus.
Lugar

Kad bi on bio avion, bio bi Jumbo Jet, ili jos bolje Air Bus.

cepelin, po mogućnosti. lako zapaljiv.
Iako nije ni avion, ni cepelin, ja vjerujem da je on sam po sebi lako zapaljiv... Koliko samo plina stane u tu mjesinu...
samo da ne počne skvoš igrati...
Lugar

Iako nije ni avion, ni cepelin, ja vjerujem da je on sam po sebi lako zapaljiv... Koliko samo plina stane u tu mjesinu...

Bljaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak!
Alana Bates

Lugar

Bljaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak!

Odvratno je, ali je i istinito, pa ako ste slabog stomaka (a on to sigurno nije), preporucavam da slike u postovima prije ne gledate.

Tagovi