Pozdrav svima!
Ide li tko na Zumbu na Uskim njivama???
Tko vodi? Jel ok??
Zumba
Društvo, politika
U mom centru postoji Latino fitness, vodi ga profesorica tjelesne i zdravstvene kulture i latino plesacica DACA, ponedjeljkom i srijedom od 21h, u Tvrdji, studio OSCEO Dalal, Danice Pinterovica 3, ulaz kod pizzerie Oliva u dvoriste pa na 1. kat! Definitivno najstrucnija osoba za ovo je Daca! PROVJERENO! Dodji i provjeri!
KONTAKT: 098 570 795
Cleopatra
U mom centru postoji Latino fitness, vodi ga profesorica tjelesne i zdravstvene kulture i latino plesacica DACA, ponedjeljkom i srijedom od 21h, u Tvrdji, studio OSCEO Dalal, Danice Pinterovica 3, ulaz kod pizzerie Oliva u dvoriste pa na 1. kat! Definitivno najstrucnija osoba za ovo je Daca! PROVJERENO! Dodji i provjeri!
lažeš, dobro je i na uskim njivama
imaš i na bazenima svaki dan
Cleopatra
U mom centru postoji Latino fitness, vodi ga profesorica tjelesne i zdravstvene kulture i latino plesacica DACA...
Jel predaje tjelesni u UTŠO? I jel se možda zove Daliborka Skakić?
U studiJU OSCEO Dalal mi je zumba preskupa.... zanima me koliko košta na gradskim bazenima?? imala sam adesu njihova bloga ali nisam mogla pristupit... ima li tko kakvih info??
Re: Zumba
PogaPozdrav svima!
Ide li tko na Zumbu na Uskim njivama???
Tko vodi? Jel ok??
Zumbu vodi Danijela Periš, više informacija na http://www.vaga-zdravlje.hr/index.php?id=43, zabavno je i vrlo ugodno, ali najbolje doći i provjeriti...
Re: Zumba
Zumba također ima i u vrtiću Krijesnica , Korčulanska 3 ..........i nudi popuste za studente i s obzirom da je u sklopu plesnog kluba....ako recimo dijete ide na Akrobatski rock n roll, roditelj dobije popust na Zumba fitness i ako roditelj ide na Zumba fitness dijete ima popust na Akrobatski rock n roll.....
Info 092 263 76 65 Maja
Info 092 263 76 65 Maja
Tko vodi Zumbu u Krijesnici? Cijena, termini? Moze i na PM...
Hvala!
Hvala!
bazeni 031 570066
dakle, nema gdje nema zumbe