Offtopic

Forum

milblu

eto ga, pa kad zasvira u osijeku opet jelena rozga i miroslav ilic, opet ce te reci da se u osijeku ne događa ništa i da samo cajke sviraju

hoćemo.
neki očito nikad neće shvatiti... :D
neće shvatiti da za tribute bend ne može cijena biti 60 kuna.
zla_tratinčica

Naravno, trebao je upad bit 20-tak kuna da ti i još nekoliko parkić-boysa možete doć..
a to što bi oni zaradili nekih 100€ po glavi, manje je bitno :D
maniche

zla_tratinčica

Naravno, trebao je upad bit 20-tak kuna da ti i još nekoliko parkić-boysa možete doć..
a to što bi oni zaradili nekih 100€ po glavi, manje je bitno :D

tvoje izljeve inteligencije se ne isplati ni komentirati jer si bijedni forumski polučovjek. :)

Re: RHCP World tribute band: Premalo Osječana ispratilo predobru grupu! + galerija fotografija

Možda,ali sam u pravu.
bit će nešto za cekija pa ćeš moći pisati kako je bilo suuuper..strpi se samo :D

Re: RHCP World tribute band: Premalo Osječana ispratilo predobru grupu! + galerija fotografija

maniche

Možda,ali sam u pravu.
bit će nešto za cekija pa ćeš moći pisati kako je bilo suuuper..strpi se samo :D

ja ću dati cekija i otići, neću sjediti na forumu dok mi mama kuva ajvar da imam šta jesti. :)
zla_tratinčica

milblu

eto ga, pa kad zasvira u osijeku opet jelena rozga i miroslav ilic, opet ce te reci da se u osijeku ne događa ništa i da samo cajke sviraju

hoćemo.

samo to i znate
zla_tratinčica

pa recimo ako odem u ljubljanu na Sepulturu i dam 200 kuna za kartu i potrošim još 300 kuna, to vrijedi. dati za neki tribute bend 60 kuna ne vrijedi i to je pokušaj krađe koji je prošao tako kako je. ako odem u zagreb na glupo bijelo dugme i dam 200 kuna za upad, 200 za kartu povratnu i još 200 kuna potrošim, to je 600 kuna i to se isplati dati. 60 kuna za RHCP tribute ne.

to nažalost maniche i takvi koji nisu nikad izašli sa svoje ćuprije ne znaju :(
zla_tratinčica

zla_tratinčica

pa recimo ako odem u ljubljanu na Sepulturu i dam 200 kuna za kartu i potrošim još 300 kuna, to vrijedi. dati za neki tribute bend 60 kuna ne vrijedi i to je pokušaj krađe koji je prošao tako kako je. ako odem u zagreb na glupo bijelo dugme i dam 200 kuna za upad, 200 za kartu povratnu i još 200 kuna potrošim, to je 600 kuna i to se isplati dati. 60 kuna za RHCP tribute ne.

Ne moraš se quotat, pročitao sam i prvi put..da znaš di je bio maniche, pao bi sa stolice, ali ja nemam potrebu dokazivanja po forumu :D
maniche

zla_tratinčica

zla_tratinčica

Ne moraš se quotat, pročitao sam i prvi put..da znaš di je bio maniche, pao bi sa stolice, ali ja nemam potrebu dokazivanja po forumu :D

karikirao sam kako bih nacrtao nekome ograničenome tko ne razumije. nisam rekao da sam bio tamo.

haha ne brini, nisam ni mislio da jesi.ajd možda bi povjerovao dugme..MOŽDA! :D

i ja bih za tebe povjerovao da si išao u đakovo kod prijatelja šalovati ili na klanje. xD možda do našica, MOŽDA! :D

Dobro što si mentol, ali da ne znaš dobro poklopiti nekog..fakat,razočarao si me :D
preludoooo

us vakom slučaju mislim da će biti krdo više ljudi an abba tribute bandu :D

Tagovi