Offtopic

Forum

Re: Pandur: Subota uz domaće i turbo folk hitove DJ Denisa

Stella1989

silvijaos

ja sam sinoc prvi puta bila sa drustvom,i odsada neidem niti u bastion,niti u Q club,jer mi je ovdje ODLICNO...cijelo moje drusto voli slusati narodnjake,studenti smo,tako da nam i cijene odgovaraju (nisu skupe),nema prevelike guzve,nitko nas ne odmjerava,opustile smo se,plesale,bez da su nas gazili,gurali,konobari su O.K., glazba odlicna (pohvale D.J.-u,sto nam je pustio neke naruđbe),slijedeci vikend opet dolazimo,kolegica slavi 23 rođendan,i ostajemo u Panduru...samo tako nastavite,neobazirite se na ove sto pljuju....njima nitko s nicim nebi udovoljio...pozdrav svima na forumu

Jao što volim ove koji se registriraju, imaju 1 ili 2 posta u ovakvoj temi, i prepuno sadržaja u kojem se brane dotični. Da niste možda iz Pandura, možda nick tranzy,
koji je zadnji put prijavljen na forum 30.30.2010. i onda misteriozno nestao? Da se nije možda regao pod novim nickom/nickovima pa da brani svoj narodnjački klub to be? ;)

Ajd odi popij apaurin i ne baljezgaj kad ne znaš tko je tranzy.. komedijašice. xDD baš si mi uljepšala večer sad sa ovim lupetanjem xD
zla_tratinčica

Ajd odi popij apaurin i ne baljezgaj kad ne znaš tko je tranzy.. komedijašice. xDD baš si mi uljepšala večer sad sa ovim lupetanjem xD

Barem sam nekom uljepšala večer. :)

Tranzy je tranzić ;)
Stella1989

zla_tratinčica

Tranzy je tranzić ;)

tranzistor.

:S

nego kad ćeš ti prekinuti sa dečkom da te ja oženim??? :S
zla_tratinčica

Stella1989

zla_tratinčica

Tranzy je tranzić ;)

tranzistor.

De nisi normalan...
Stella1989

zla_tratinčica

Stella1989

zla_tratinčica

Tranzy je tranzić ;)

tranzistor.

De nisi normalan...

Ja sam čuo da si rekla da ćeš ga ostaviti zbog mene.. Ne znam ja jel ljudi lažu il šta, al sam čuo tako oO
zla_tratinčica

Ja sam čuo da si rekla da ćeš ga ostaviti zbog mene.. Ne znam ja jel ljudi lažu il šta, al sam čuo tako oO

Lažu te.
meni se isto pocinjes svidati, evo javno priznajem

jbg imat ces konkurenciju @zla_tratincice :D

Tagovi