Offtopic

Forum

Re: Osječko after ljeto mladih 2010. (OaLJM) - program

zla_tratinčica

maniche

pa očito je kad ja na slici vidim dosta studenata :D

puno,ljudi se zabavili..jebe te to? :mrgreen:

ja nisam vidio studenata tamo, a i to mi nije zabava nikakva, štala. link koji sam stavio govori više od 1000 riječi :*

To inače kažu za sliku...i baš zato budem na st!llness-u uslikao koju, da obrazujemo ove šabane tu, neka vide što su urbane fešte! :D

(molio bih te da se suzdržiš skidanja i zabijanja križa u guzicu, dovodim goste-strance, ne bi bilo lijepo da to vide :mrgreen: )

Re: Osječko after ljeto mladih 2010. (OaLJM) - program

maniche

zla_tratinčica

maniche

pa očito je kad ja na slici vidim dosta studenata :D

puno,ljudi se zabavili..jebe te to? :mrgreen:

ja nisam vidio studenata tamo, a i to mi nije zabava nikakva, štala. link koji sam stavio govori više od 1000 riječi :*

To inače kažu za sliku...i baš zato budem na st!llness-u uslikao koju, da obrazujemo ove šabane tu, neka vide što su urbane fešte! :D

(molio bih te da se suzdržiš skidanja i zabijanja križa u guzicu, dovodim goste-strance, ne bi bilo lijepo da to vide :mrgreen: )

skidanje i zabijanje križa u guzicu je bilo kad sam bio malo mlađi, doduše još se volim skinit gol ali u određenim uvjetima, dok sam svoje antireligijske brije ostavio iza sebe. xD
a nepismeni štovatelji njegovog lika i djela nisu se udostojili barem jeda nlajk dati ili komentar nedaj bože. e nepismenci.
ne bendam ništa, šta fali klistirati se i sadržaj istresti po crkvi ter križevima?

Tagovi