Čitate li novine?
Mislim one prave, papirnate.
Koje?
Što mislite o budućnosti tih novina, smanjuje li se navika čitanja...a prebacujemo se na elektronska izdanja?
(i nešto što me još zanima, čitate li novine od kraja ili početka...? )
Čitam štampani tisak, ali moram priznati vrlo rijetko. Što zbog žutila (bacanje novca na žutilo), a što i zbog dostupnosti informacija na internetu. Kad čitam štampani tisak, čitam ga odostraga, iako ni sam nisam siguran zašto, možda zbog "maturanata" na zadnjim stranicam "Glasa".
Od početka, ali onako preletim, nekad ako me nešto zaintrigira onda to znam i temeljitije pročitati.
Ali rijetko kada uzimam date članke za ozbiljno pošto se večinom radi o poluinformacija...
Pa onda obično gledam slike i trač rubriku.
Godišnja pretplata na Glas Slavonije, obavezno krećem odozada ( mislim da je razlog to što su mi crna kronika i osmrtnice zanimljivije od svega ostalog ).
imam pretplatu na sve modne časopise koji uz pretplatu daju i dobar poklon i uživam kada ih dobijem, izvalim se na MOJ kauč, uzmem kapucino i neki fini kolač i krenem listati -od početka.
Čitam samo ako putujem negdje pa da skratim vrijeme, i npr preko ljeta kad sam radila na moru pa nije bilo TV-a ni interneta (!!!) onda čitam samo junk novine tipa Cosmopolitan, FHM, Klilk... I UVIJEK odozada... nemam pojma zašto... A inače... zašto kupiti novine kad ima sve na netu..a već plaćeno, heh..
jutarnji zadnje vrijeme od kraja i preskočim početak..muka mi je više od analiza i statistika s predznakom - .
Glas od naprijed jer me samo osijek u njemu zanima.
Mislim da neće papir umrijeti..
Nema dana u kojem nisam 1-2 h na netu, preletim sve portale ali mi je opet največi gušt popit jutarnju kavu uz novine