drvena slova za vrata, za djecju sobu - gdje ima za kupiti. navodno po nekim knjizarama, jel neko vidio gdje?
ovako:
http://www.digis.hr/index.php?option=com_content&task=view&id=66&Itemid=6
Drvena slova
Forum
mozda tu http://www.air-tractor.com/hobicentar/kontakt.html
ili zlatne ruke u gundulicevoj??
ili zlatne ruke u gundulicevoj??
pothodnik?
Re: Drvena slova
Probajte na facebook ToBicouple wood ili ToBicouple etsy. Rade po narudžbi kupca i sve mozete dogovoriti. Slova su im predivna!
...možda da nazoveš proizvođača pa vidiš s njim gdje prodaje?
ajme, anakonda, dijete mi vec naraslo
anakonda
monikaajme, anakonda, dijete mi vec naraslo
![]()
anakonda
...pa očito je lik iznad mene vratio temu na život, a ja baš i nisam datum gledala, ybga...on je prvi, nisam ja - časna riječ
obelisk1
Probajte na facebook ToBicouple wood ili ToBicouple etsy. Rade po narudžbi kupca i sve mozete dogovoriti. Slova su im predivna!
je je cijene na etsy ko suvo zlato
monika
obelisk1
Za nas u HR su druge cijene (niže)
obelisk1
monika
obelisk1
Za nas u HR su druge cijene (niže)![]()
ha? otkad to sad? ja sam uvijek kupovala neke sitnice po cijeni koja vrijedi za sve!
monika
obelisk1
monika
obelisk1
Za nas u HR su druge cijene (niže)![]()
ha? otkad to sad? ja sam uvijek kupovala neke sitnice po cijeni koja vrijedi za sve!
Kod ToBicouple ako ide za Hrvatsku cijena je niža.
jel to neka reklama?