Offtopic

Forum

simo031

Prođe jučer neki biciklist kroz „Stop“ na biciklističkoj stazi (na području DGO-a) sa jedno tri'est nasat. Uleti u križanje kao debil, zamalo mi razbi auto i još mi nešto nepristojno gestikulira rukama. Volusina nepismena, očito nije ni skužila da ima znak „Stop“ na biciklističkoj stazi koji se na njega odnosi. Krenem da mu utaknem auto-dizalicu u rektum, i okrenem nekoliko miliona puta ručicu, no kad sam ga pogledo' nisam znao gdje mu je da prostite šupak. Gdje god ga pogledaš, izgleda ko šupak (čak i komunicira ko' jebeni šupak), pa sam jednostavno produžio dalje, da se nepotrebno ne ugovnam, a u taj drek će već netko drugi ugaziti.

E, takvi mi debili stvarno dignu žilu, pa se na trenutak ponovo osjetim mlad i agresivan.

ne ide ti potpis uz tekst :D :D
mali od čače

simo031

Prođe jučer neki biciklist kroz „Stop“ na biciklističkoj stazi (na području DGO-a) sa jedno tri'est nasat. Uleti u križanje kao debil, zamalo mi razbi auto i još mi nešto nepristojno gestikulira rukama. Volusina nepismena, očito nije ni skužila da ima znak „Stop“ na biciklističkoj stazi koji se na njega odnosi. Krenem da mu utaknem auto-dizalicu u rektum, i okrenem nekoliko miliona puta ručicu, no kad sam ga pogledo' nisam znao gdje mu je da prostite šupak. Gdje god ga pogledaš, izgleda ko šupak (čak i komunicira ko' jebeni šupak), pa sam jednostavno produžio dalje, da se nepotrebno ne ugovnam, a u taj drek će već netko drugi ugaziti.

E, takvi mi debili stvarno dignu žilu, pa se na trenutak ponovo osjetim mlad i agresivan.

ne ide ti potpis uz tekst :D :D

Ne bi išo' da sam mu dizalicom razvalio šupak, ovako ... uf, jebena je ta samo-kontrola :joooj:
Svebor

ali ti stvarno kao da si sa zadnje njive došao. no, od deklariranog turbofolkera ne možeš ništa bolje niti očekivati :D
samo ti lijepo žuri polako pa nećeš nikoga morati zgaziti ;)

a sto drugo ocekivat od frustriranog zgubidana;)
Svebor

maniche

a sto drugo ocekivat od frustriranog zgubidana;)

nemoj biti zgubidanu kao muha na dreku jer ako stvarno voziš kako opisuješ bolje pripazi da ne bi pokupio neku babu... ili pješaka na pješačkom...

a o kome i čemu će onda Kandžija pjevati?!

bas si cool, al i dalje frustrirani zgubidan:)
nego,da ti rijesim vozacki?ako imas dobru seku,dogovorimo se

Tagovi