Illuminati
Društvo, politika
Re: Illuminati
Nemam vremena to sve skidati, a bojim se i virusa pa ne skidam ništa.
Obavezno pogledati svih 18 snimaka ,jer na osnovu jednog pogledanog snimka se ne može dobiti prava slika svega.
Evo još malo o illuminatima hoštaplerima kojima uskoro stiže kraj njihove vladavine.
Pogledajte svih 14 djelova da bi slika svega bila jasnija
pogledajte svih 25 nastavaka jer jedino tako će vam biti sve jasno .
root
pogledajte svih 25 nastavaka jer jedino tako će vam biti sve jasno .
Jel' barem glumi Di Caprio ili Kate Winslet? Mislim, ako ću gledati 3 sata nečega...
bazooka_joeE,idem bash iduci tjedan na neko rozenkrojcersko predavanje o "buducnosti svijeta"
, pa postam dojmove.
de reci di je to.... (ak dozivimo iduci tjedan)
smrad
bazooka_joeE,idem bash iduci tjedan na neko rozenkrojcersko predavanje o "buducnosti svijeta"
, pa postam dojmove.
de reci di je to.... (ak dozivimo iduci tjedan)
Kako bi gugl rekao:
http://www.amorc.hr/index2.php
bazooka_joe
Jebote,jel zna itko od vas napisat nesto pametno ovdje osim c/p likova s alu folijom na glavi koji nest seru u dvosatnom videu koji je (kazu) najvazniji video kojeg cu ikad pogledati?!
hehe, lakše nam je c/p nego puno tipkati
rootZa svijet su podjednako stetni, ako ne i stetniji, oni koji prave probleme zasjenjuju svojim pricama o gusterima, chemtrailsima i slicno.@smrad jebiga kasno je znam ,ja već 11 godina pokušavam objasniti ljudima o tim pičkama hoštaplerskim-fašističkim ali đaba ,tko vidi realnu situaciju vidi ,a tko ne vidi libo me racku.
IMHO, kad vec spominjes "realno", realno bi bilo bolje da ddoista postoji skupina iluminata, ili mocnika - nazovi ih kako hoces, koji mogu upravljati svim sranjima u svijetu, jer bi onda doista bilo moguce da svijet ide u dobrom pravcu [ako su im namjere takve]. Mislim da je to puno bolji put nego da milijuni tupana misle da su u pravu i onda koristeci idiotsko demokratko pravo [gdje glas superupucene i superinteligentne osobe vrijedi kao i glas nepismenog tupana] na vlast dovedu zasigurno los izbor u vidu - tupana koji im je najbolje prodao pricu (jer tupani ionako nista ne mogu razumjeti, nego gutaju price i vesla).
Leteci mungos
rootZa svijet su podjednako stetni, ako ne i stetniji, oni koji prave probleme zasjenjuju svojim pricama o gusterima, chemtrailsima i slicno.@smrad jebiga kasno je znam ,ja već 11 godina pokušavam objasniti ljudima o tim pičkama hoštaplerskim-fašističkim ali đaba ,tko vidi realnu situaciju vidi ,a tko ne vidi libo me racku.
IMHO, kad vec spominjes "realno", realno bi bilo bolje da ddoista postoji skupina iluminata, ili mocnika - nazovi ih kako hoces, koji mogu upravljati svim sranjima u svijetu, jer bi onda doista bilo moguce da svijet ide u dobrom pravcu [ako su im namjere takve]. Mislim da je to puno bolji put nego da milijuni tupana misle da su u pravu i onda koristeci idiotsko demokratko pravo [gdje glas superupucene i superinteligentne osobe vrijedi kao i glas nepismenog tupana] na vlast dovedu zasigurno los izbor u vidu - tupana koji im je najbolje prodao pricu (jer tupani ionako nista ne mogu razumjeti, nego gutaju price i vesla).
+1 za ovo.
Dodushe, ne bi li svijet dosegao tehnolosku razinu da nas bude pola milijarde na zemlji, a da zivimo komforno i ugodno, moramo josh pricekati. I vidjeti sto sa pitanjem ostatka milijardi ljudi... :/
Mislim,shvacam zasto ove teorije zadnjih godina "vrbuju" hrpu ljudi;svi mi vidimo da je previshe i prebrzo,ali je lijepo dok traje,jebga.
Imas i u osijeku iluminata drze levis shop.
U gradu ima slika na majici priamida s okom uslikat cu i stavit iduci put kad budem prolazio...
SporeMungos je reptil
Mungos je sisavac. ;-)
Imas i u osijeku iluminata drze levis shop.
U gradu ima slika na majici priamida s okom uslikat cu i stavit iduci put kad budem prolazio...
Ne znam ima li ih sada, ali ih je bilo prije:
http://www.osijek031.com/viewtopic.php?t=1061
http://www.osijek031.com/viewtopic.php?t=9961
PEGYja ne kužim šta vam oni smetaju!?
Imam 20 godina ako ce 2020 NWO doci na vlast znaci s 28 cu umrijet... Nije bas da mi se umire ...