Vaterpolo EP

Kultura, zabava, sport, hobby

Vaterpolo EP

Srbi nas kidali s igračem više i par čudnih sudačkih odluka i9 kidanje živaca, ali svaka čast na pobjedi! U subotu po tozla! :1st:
đaba im sto su kidali s igračem više kad su svejedno dok su "kidali" bili u zaostatku za nama..
još protiv talijana! mada ne znam baš dal mi se to sviđa. uvijek je teško na jednom prvenstvu u bilo kojem sportu istu ekipu dvaput dobiti
Kod kuće smo,jednom smo pokazali da možemo s talijanima i to relativno lako(moze zavarat) i ja sam uvjeren da će zlato pripasti nama.AJMOO

Jedino mi nije jasna ona sudačka odluka kada su nama poništili gol jer smo bili u 2m a nekoliko napada kasnije srbi izigraju ono s jednog krila na drugo i centar maltene ude u gol s loptom i priznaju gol.

Re: Vaterpolo EP

Mađari jučer razočarali, mislim/nadam se da će nam ipak lakše bit s Talijanima.
tux

Jedino mi nije jasna ona sudačka odluka kada su nama poništili gol jer smo bili u 2m a nekoliko napada kasnije srbi izigraju ono s jednog krila na drugo i centar maltene ude u gol s loptom i priznaju gol.

Zato što je bio iza linije lopte,a i odmah je uputio udarac. Ako je ispred linije lopte, ili pak ako primi loptu i ne uputi udarac,a osoba koja mu je dodala ne napusti prostor 2 m, tada je prekršaj.

Re: Vaterpolo EP

Svaka čast! :1st:
lufus

Svaka čast! :1st:

najbolji dio tekme prije nego je muslim dao gol,pa je vrtio loptu nekih 5,6 puta prije nego je zapucao, baš ono klasično ruganje :D :D

Tagovi