Bend traži...

Kultura, zabava, sport, hobby

Bend traži...

Bubnjar i basist traže ostatak benda što bi činili kreativni gitarist, pjevač i klavijaturist/ica za rock bend na području Osijeka ili bliže okolice!
registrirani1111

Bubnjar i basist traže ostatak benda što bi činili kreativni gitarist, pjevač i klavijaturist/ica za rock bend na području Osijeka ili bliže okolice!

Nije valjda da nema niti jedan gitarist i klavijaturist/ica u gradu zaintersirani za sviranje u rock bendu??

Ljudi i dalje je oglas aktivan samo sa malim promjenama. Dakle traži se solo gitarist i klavijaturist/ica za rock bend na području Osijeka ili bliže okolice, stoga se javljate zainteresirani!!!!!
trebao si ostaviti bar neki podatak da i oni koji samo čitaju forum znaju kome i gdje se javiti, a i bolje ti je otić do nekog kluba ili di se već pije(sad po ovoj zimi baš ne), upoznat ljude i na taj način doć do nekog...
evo, još jedan bend u Osijeku traži glazbenika... ;)
TRAŽI SE BUBNJAR:

Symphonic death metal band iz Osijeka traži bubnjara. Potrebno znanje sviranja duple bass pedale (ili duplog bass bubnja). Bubnjar ima slobodu stvaranja s obzirom da band izvodi autorske pjesme.
Javiti se na broj: 098/9379109

Re: Bend traži...

registrirani1111

Malo više informacija o nakanama benda ne bi škodilo. Rock je ipak širok pojam. Bar otprilike podžanr navedi. Jel mislite svirat za sebe il ganjat paru, bit originalni il obrađivat 15 najvećih rock hitova ko 90% bendova u os itd...
razočarani lik

registrirani1111

Malo više informacija o nakanama benda ne bi škodilo. Rock je ipak širok pojam. Bar otprilike podžanr navedi. Jel mislite svirat za sebe il ganjat paru, bit originalni il obrađivat 15 najvećih rock hitova ko 90% bendova u os itd...

Pa ono stariji rock od nekih 70-ih do negdje 90-ih godina. Sviralo bi se i domaci i strani rock s vecim naglaskom na domaci. Mislimo svirat za sebe, naravno po klubovima, kaficima i sl. gdje god se moze. Za pocetak bi se naravno kretalo s obradama, a pomalo bi isli na originalnost benda s autorskim pjesamama.

Jel to stvarno u Osijeku nema gitarista koji bi svirali rock ili..??
ima, al niste im zanimljivi :P
Najbolje napravit audiciju...
cane

Može, nije problem, al kad se nitko ni ne javlja. Evo ako ti znaš koga, javi :)!
registrirani1111

cane

Može, nije problem, al kad se nitko ni ne javlja. Evo ako ti znaš koga, javi :)!

A fali ti samo gitarist ili?
cane

registrirani1111

cane

Gitarist je najpotrebniji za pocetak, al ce mozda trebat 2 gitariste(ritam i solo), pa ako nekome od njih dvojice ide pjevanje ok, al ako ne onda ce i pjevac vjerojatno trebat.
Niste nabrojali neke bendove koje bi skidali, lakše je ljudima jebiga tako uopće počet razmišljat o nečem.
nake_rado

Niste nabrojali neke bendove koje bi skidali, lakše je ljudima jebiga tako uopće počet razmišljat o nečem.

Tko bude zainteresiran, pitat ce sam za bendove..a i neznamo jos tocno bendove dok se ne dogovorimo. Ugl. stariji rock je na repertoaru..
Ovdje prolaze samo harmonikaši.
...evo ovako... kao samouki gitarista bez ikakvog iskustva sviranja u bendu, ali sa određenom dozom kreativnosti, i ja tražim bend... preferiram ritam, ne solo. Zanimaju me autorske stvari a ne obrade (obrada mi je pun q, ali ako već moram skinut ću ih na svoj način, a ne preslikati original).
Volio bih stvarati rock glazbu koja bi podsjećala na azru, atomsko sklonište, smak... uglavnom to je pravac kojem naginjem (zazirem od narodnjaka, a metal nikad nisam svirao -> samouki gitarist amater!)...
Pjesme bih pisao na našem jeziku, da malo razveselim napaćeni narod (iako mi je lakše na engleskom, svaka riječ ima desetak rima)...
Više volim svirati akustičnu gitaru od električne, ali to je kompromis na koji sam spreman.
Moja vizija benda je nekih 5 ljudova: bubnjar, basist, ritam gitara, solo gitara... s time da je jedan od njih vokal (nikako bubnjar, iz iskustva znam da ti ljudi pjevaju kao hijene u tjeranju)... :lol:
pa eto, ako ima zainteresiranih neka se jave... i samo da vas upozorim, ne očekujte previše...

pozdrav...

Evo javlja se još jedan gitarist. Evo ukratko sviram 10-tak godina,preferiram blues,blues-rock,garage rock,ali i sam dosta otvoren i za druge stvari. Nisam sviro nigdje skoro dvije godine jer sam si skoro pokido živce na prošli bend pa sam mal pauziro. Al eto ak je neko zainteresiran mogli bi se dogovorit nešta pa da vidimo kak će ić...pozdrav
registrirani1111

cane

et naišo ja inace sam iz Darde odma do Osijeka ugl mogli bi se dogovorit nest ono kad imate vremena jer ja inace radim u smjenama, pa me zanima dal ste nasli vokala ak niste et mogo bi ja probat inace Opca Opasnost, Divlje jagode Deep Purple i tako to slusam a imam i neke cover stvari na youtube pa ako ste zainteresirani posaljite email na [email protected] ili ovdje u inbox a evo i video nije snimak nesto i tako dalje da ne objasnjavam puno ako vam se svidi slobodno se javite ... pozdrav

http://www.youtube.com/watch?v=4P5mR4x

registrirani1111

cane

registrirani1111

cane

Gitarist je najpotrebniji za pocetak, al ce mozda trebat 2 gitariste(ritam i solo), pa ako nekome od njih dvojice ide pjevanje ok, al ako ne onda ce i pjevac vjerojatno trebat.

et naišo ja inace sam iz Darde odma do Osijeka ugl mogli bi se dogovorit nest ono kad imate vremena jer ja inace radim u smjenama, pa me zanima dal ste nasli vokala ak niste et mogo bi ja probat inace Opca Opasnost, Divlje jagode Deep Purple i tako to slusam a imam i neke cover stvari na youtube pa ako ste zainteresirani posaljite email na [email protected] ili ovdje u inbox a evo i video nije snimak nesto i tako dalje da ne objasnjavam puno ako vam se svidi slobodno se javite ... pozdrav

http://www.youtube.com/watch?v=4P5mR4x

Info: http://www.osijek031.com/viewtopic.php?t=27370&start=15#ixzz1EyttK4WW

Tagovi