YOU - dumine fore

Osijek031.com rubrike

nego zlusch...čemu ovo?=??

Lega, nije ti dumina što praviš diklića od butre kraj kondora u treski.... a ti Osječanin dođi k sebi dok još imaš kome!
Osječanin

Lega, nije ti dumina što praviš diklića od butre kraj kondora u treski.... a ti Osječanin dođi k sebi dok još imaš kome!

jel sad jubilarni? :)
šta jubilarni? zlusch?
Osječanin

jaoooo ahahahahhahhhahhahahhahah!!!!!!
Nadam se da ti je admin dao pojašnjenje ove za neke urnebesno smiješne dumine (gluposti).Ponekad se pitam koliki je prosjek godina na ovom forumu a sudeći po ovoj glupoj fori izgleda manje od 12.To bi mi možda bilo smiješno u osnovnjaku .
LOL
Da je jubilarni, al' je otvorio topic o tome... :D
Lega, nije ti dumina što praviš diklića od butre kraj kondora u treski.... a ti esseker031 dođi k sebi dok još imaš kome!

e,ovo ne kontam....
eo, @zlusch - promijeni brojku u potpisu još jedaret...
esseker031

Lega, nije ti dumina što praviš diklića od butre kraj kondora u treski.... a ti esseker031 dođi k sebi dok još imaš kome!

e,ovo ne kontam....

polako....skoncentriraj se.....možda skontaš...možeš ti to....
Osječanin

šta jubilarni? zlusch?

Hehe... evo, broj 42! :)
esseker031

e,ovo ne kontam....

Ovo kao u banci.... evo tebi broj 43! ;)
rori 1

Nadam se da ti je admin dao pojašnjenje ove za neke urnebesno smiješne dumine (gluposti).Ponekad se pitam koliki je prosjek godina na ovom forumu a sudeći po ovoj glupoj fori izgleda manje od 12.To bi mi možda bilo smiješno u osnovnjaku .

Sad reci jel kužiš foru ili ne... da se znam ravnati.
Tko će biti 44 ? :D

Tagovi