e-cigarete
Društvo, politika
Nego, baš sam mislio to kupiti nedavno.. Kakve su? S nikotinom ili bez? Okus?
okusa imaš različitih, ja sam ovu sada tekućinu naručio iz zagreba i nije neki super veliki izbor, odeš pa vidiš, ali, koliko sam čuo ( još nisam provjerio ) ako se naručuje iz italije da tamo ima pun k**** aroma... i čak izađe i jeftinije nego kad naručiš i zagreba...
i ako se odlučiš uzimati... nemoj uzeti ni pod koju cijenu tekućinu pod nazivom RY4... ja to kupio zato što piše da to svi uzimaju koji kupuju i cigaretu i jako sam pogriješio... -.-
evo ti i stranice pa prouči malo:
http://www.e-cigarete.net/index.html
Re: e-cigarete
www.e-cigareta.com.hr
i koliko na dan "popušiš" te tekućine?...koliko je to isplativo u danjem konzumiranju, ako ne računamo početno ulaganje?
manicheZainteresiran sam!
i koliko na dan "popušiš" te tekućine?...koliko je to isplativo u danjem konzumiranju, ako ne računamo početno ulaganje?
mjesečna potrošnja je 1 bočica od 30 ml za prosječnog pušača koji puši jednu kutiju cigareta dnevno
Al nije bezazleno ni kad te boli po prsima.
Ne pušim 2 godine i uopće me ne vuče kao da nisam nikad ni pušio.
Koristio sam samo prvu fazu lijeka košta oko 270 kn i naručuje se u ljekarni znam više od 10 ljudi koj su tako prestali pušiti pa sam probao i uspio.
http://www.tridvajedan.hr/hrv/portfolio/zbogom-pepeljaro-champix-1245.html
elda1
mjesečna potrošnja je 1 bočica od 30 ml za prosječnog pušača koji puši jednu kutiju cigareta dnevno
ma to što oni napišu... evo dva tjedna ima kako sam kupio tu bočicu od 30 ml potrošio sam tek jednu četvrtinu... tako da to traje i duže od mjesec dana...
trauma_os
De reci jel ti fale "prave" cigarete ? Ja inače kad sam nabrijana i živčana zapalim cigaru i sve bude super, zanima me jel bi i e-cigarete bile dostojna zamjena...
pa gledaj... dobra su zamjena... uopće te ne traži da zapališ "pravu" cigaretu... eto, u dva tjedna nisam nit ijednu zapalio...
http://solarosijek.hr/e-cigarete_ponuda.htm
...elda1
ma to što oni napišu... evo dva tjedna ima kako sam kupio tu bočicu od 30 ml potrošio sam tek jednu četvrtinu... tako da to traje i duže od mjesec dana...
koliko si pušio na dan pravih?
s te stranice:
" Dakle, jedno e-punjenje jednako je 6-7 običnih cigareta. Pušač će stoga potrošiti otprilike 3 e-punjenja dnevno ukoliko obično puši kutiju cigareta na dan. "
-a to punjenje je 6 kuna..izađe te isto kao prave..jedino što je zdravije..
ili su ovo neke drugačije što ti imaš?
Polako mijenjam pravu cigaretu s ovom i stvarno mogu reći da više ne kašljem i ne hropćem kao od prave cigarete, plus nema mirisa, tj. smrada.
netko je bio jak odokon. volio bih da su stavili paralelnu studiju koliko obična cigareta guši pluća (premda svi pušači to dobro znaju
Povijesni medij
dexonJa sam kupila u Portanovi i cijena je cijelog paketa s jednom cigaretom oko 350 kn (uključujući i kapi). Uzela sam malo skuplji model - 900 mAh (oko 1,5 dan izdrži da se ne puni) i odlučila sam se na onaj nezgrapni model u koji staviš 1,8 mL tekućine i pušiš dok se ne potroši.
Samo da opišem neugodno iskustvo s ekipom koja to prodaje u portanovi. Dakle baterija se doslovno raspala nakon 6 dana korištenja i garanciju naravno nisu priznali. Kao to ste vi pokidali. Ali nebitno, kako su radili s tonerima tako rade i s ovim e-cigaretama al nikako se naučit pameti i izbjegavat ih.
Na kraju otišli u Strossu uzet drugu bateriju; model isto od 900 ili 950mAh kod njih 60kn jeftiniji(180kn- 240kn) nego kod smeća u Portanovi i skoro 2cm manji.
Saznala sam da taj nastavak u koji ulijevaš tekućinu (koji u Portanovi košta 60 kn) možeš kod njih kupiti za 50 kn, a čak će sad imati i rezervne dijelove - koji će se moći kupiti za 30 kn tako da je to poprilična ušteda.
I ja sam u Portanovi dobila punjač koji ne radi, ali nije mi se dalo ići mijenjati tako da punim preko USB-a ili punjača za mobitel.
http://www.elektronske-cigarete.com.hr/
Povijesni medij