Baš sam zbunjena
zbunjena
Baš sam zbunjena
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni
Leteci mungos
Hm, koliko je to ispravno?!
AllendeLeteci mungos
Hm, koliko je to ispravno?!
Pa bas i nije, stari moj. Egzistencija je nesto sto svi kao ganjaju, a nitko zapravo ne zna sto je to sto ganja. Odnosi sa ljudima su nesto stvarno, opipljivo i ono sto je danas.
ozanaVeliš - prvo egzistencija... tek tad odnosi s ljudima.... Uvjerena sam da bez odnosa s ljudima ne može biti ni egzistencije. Pokušaj o tom promisliti na taj način. Mislim da ti stav nije ispravan.
Leteci mungosZalosti me jedino spoznaja sto se mnogi zadovoljavaju onim postignutim na doljem dijelu piramide i ne razmisljaju da postoji nesto iznad.
Gemi
Vazno je samo covjeka upoznati...onda skontas kako je forumska spika tek paravan za neki drugaciji, koristoljubivi, egoisticni zivot...kroz vrijeme sve se zaboravi...sve one tzv.vise vrijednosti...
ozanaZbog tog se bunim protiv dosade na ovom portalu
Leteci mungos
E, Ozana, a sjeti se onih pitanja na koja nisi htjela odgovoriti i tema o kojima nisi zeljela raspravljati... tctctc... ;-)
A, dobro znas kakvi su ljudi navecer... ;-)
ozanaImam slobodu izbora i mogu raspravljati o čemu god želim. O čemu god JA želim. Sigurna sam da je bilo puno više tema o kojima sam raspravljala od ovih koje ti spominješ.
paperje
no, mungose, baci kost...
Leteci mungos
ozanaImam slobodu izbora i mogu raspravljati o čemu god želim. O čemu god JA želim. Sigurna sam da je bilo puno više tema o kojima sam raspravljala od ovih koje ti spominješ.
Istina je da imas pravo na sve to, ali cim pocnes izvlaciti to pravo, onda pisi-kuci-propalo. ;-)
Ponekad treba rasprave zaciniti prstohvatom pikantnog... ;-)