Marihuana

Društvo, politika

Marihuana

Ako nije otvorena tema, evo ja ju otvaram pišite šta god vam padne na pamet u vezi ove biljke poželjno je staviti i linkove.Ja osobno uživam u marihuani od moje 19-20 godine ,a sada imam 33 osječam se odlično i normalno funkcioniram i obavljam sve svoje obaveze bez problema. :lol:

THC

THC

THC

THC

THC

THC

THC
Da...vidi se ;)
Svaka čast na otvorenoj temi...

Ja isto uživam u njoj skoro već 10 godina, isto kao i ti normalno funkcioniram.. štoviše, nikad bolje nego trenutno :)

Re: Marihuana

Ja već vidim priliku za dobar biznis kada se uskoro legalizira ta lijepa biljka. Treba samo pokupiti iskustvo od onog tipa što je nedavno uhvačen, a razvio je tak respektabilnu proizvodnju.
Biti će to isplativije od pšenice,šećerne repe i mlijeka zajedno, izvući ćemo zemlju iz krize izvozeći ekološki uzgojenu,visokokvalitetnu travu, a tek studij na poljop. faksu u Osijeku, pa Poljop. institut...ma di će nam biti kraj!!!? Pozapošljavati ćemo sve naše nezaposlene agronome,botaničare i slične kadrove u stvaranju što kvalitetnijeg kultivara. Jooj meni, a kad tek institut organizira dane polja marihuane...ma ne usudim se ni misliti,divota.
PEGY

Ja već vidim priliku za dobar biznis kada se uskoro legalizira ta lijepa biljka. Treba samo pokupiti iskustvo od onog tipa što je nedavno uhvačen, a razvio je tak respektabilnu proizvodnju.
Biti će to isplativije od pšenice,šećerne repe i mlijeka zajedno, izvući ćemo zemlju iz krize izvozeći ekološki uzgojenu,visokokvalitetnu travu, a tek studij na poljop. faksu u Osijeku, pa Poljop. institut...ma di će nam biti kraj!!!? Pozapošljavati ćemo sve naše nezaposlene agronome,botaničare i slične kadrove u stvaranju što kvalitetnijeg kultivara. Jooj meni, a kad tek institut organizira dane polja marihuane...ma ne usudim se ni misliti,divota.

Red kuruze, red kanabisa, i nek neko kaže da se poljoprivreda ne isplati.
Znate da je to ilegalno, ne...? I šteta da ta biljčica ne utječe na svakoga pozitivno.
simo031

Red kuruze, red kanabisa, i nek neko kaže da se poljoprivreda ne isplati.

još za kukuruz tražiš poticaje od države ... c c c ...
pa lijepo je to upotrijebiti s vremena na vrijeme... bude baš fino... hmmmm... opušteno :D

sve najbolje o marihuani iako me pretvorila iz nadobudnog ambicioznog momka u spaljenu spodobu svejedno sve najbolje o marihuani... :lol: :rockon:
..ALI U ZADNJE VRIJEM U GRADU I NIJE NAJBOLJA...
hyppolita

hmm...pa ne bi baš rekla ;)
Uma

hyppolita

word
Uma

hyppolita

A ne znam... meni i nije neka.. može biti puno bolja, meni dim nije ako me lupi u glavu na umor i slićna sranja... tak mogu onda zapalit one mirisne štapiće jebeš mi :)
ovisi od koga i kako...

ugl. omjer količine/kvalitete/cijene se još prije par godina drastično srozao, svašta dijele, al et, jedan sam od zadovoljnih sretnika :D
always ready

Znate da je to ilegalno, ne...? I šteta da ta biljčica ne utječe na svakoga pozitivno.

sve je to u glavi ;)
exHOP3on

ovisi od koga i kako...

ugl. omjer količine/kvalitete/cijene se još prije par godina drastično srozao, svašta dijele, al et, jedan sam od zadovoljnih sretnika :D

always ready

sve je to u glavi ;)

Nez ali ja padnem depru i šiju me neki crnjaci
always ready

exHOP3on

ovisi od koga i kako...

always ready

onda se ostavi toga i uzmi rakiju za prekobacivanje
sve je to u glavi ;)

Nez ali ja padnem depru i šiju me neki crnjaci

@zoid...ne kvotaš dobro
onda se ostavi toga i uzmi
rakiju za prekobacivanje
slažem se,
@always ready... sad je pitanje kvalitete, odakle nabavljaš i s kim konzumiraš, to što kažeš mi se jednom dogodilo kad sam probao solirat, nikad više, imam svoju 3članu ekipu i zahebancija uvijek na vrhuncu, osim kad uz to smažemo par dvoguza, onda ništ ne preostaje neg spavanac ;)
to kod mene neki bug počeo šibat ne kvotam prvi put ili travulja ima prste u tome heehe haah..
sad ću oftopičarit, al neće nitko zamjerit, samo opušteno ;)
koji internet preglednik koristiš, imao sam sličnih problema sa Chrome-om pa da nije možda u tom zecu grm...
exHOP3on

@always ready... sad je pitanje kvalitete, odakle nabavljaš i s kim konzumiraš,

Da, evo tu dolje možeš navesti imena,adrese i telef.
ne mora navest, nek proba promijenit dobavljača...
Ne koristim to već koju godinicu. Prošlo. A i imam astmu, heh.

Pročitaj ovo ima toga još na netu malo istraži i naći češ odgovore :-) .

Evo još malo linkova :

http://vutra.org/medicina.php

https://forums.vutra.org/forum.php

http://www.cardionet.hr/cardionetzdravlje/novosti/novost.asp?rb=1578

http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/23964/Vrhovni-%20%20sud-priznao-%20marihuanu-kao-lijek.html
root, brži si :)
lega je u mladosti imao tešku astmu, naravno da nije u potpunosti izliječio no lakše diše kad ponekad zapali koju...
povremeno korištenje nema NIKAKVE loše nuspojave, et, inače imam problema sa spavanjem zbog mjeseca pa rađe uzmem to prirodno neg tam neke sintetičke droge iz ljekarne...
Čula sam za ljekovitost, ali ne vezano za astmu... A već snifam Ventolin i Alvesco, al nema neki prevelik učinak
http://www.mojezdravlje.net/Bolesti/656/vijesti/Lijek-na-bazi-marihuane-uskoro-u-Europi.aspx

https://forums.vutra.org/content/197-Marihuana-i-Medicina

http://www.centar-zdravlja.net/zanimljivosti/1785/marihuana-lijeci-rak-mozga/

http://www.medicina.hr/clanci/Medicinska%20uporaba%20marihuane.htm :-)
Eh sad, piše negdje da liječi, odnosno ublažava astmu, a u ovom zadnjem članku kaže da uzrokuje ili pogoršava astmu. ?? @root jesi ti osobno kada koristio u medicinske svrhe ili samo u svrhu popravljanja raspoloženja?
Taj zadnji članak ti je antipropaganda za travicu,ne nisam koristio ali je zato moj kolega koristio u svrhu lječenja neke kožne bolesti koja ga je snašla.Konzumacijom trave on je sebe izlječio od te kožne bolesti i to u mjesec dana ,a prije toga je obišao sve moguće lječnike i davali su mu koje kakve kreme i pizdarije da maže ali nikakvog trajnog efekta nije bilo sve nešto privremeno.Napok je jednog dana poslušao moj savjet i rekao lječniku da on više ne želi biti njihov pokusni kunić za sve te kreme i počeo konzumirati marihuanu u medicinske svrhe i vidi čuda kožna bolest je trajno nestala za mjesec dana .
Ovisnost o marihuani
Marihuana ne stvara
fizičku, ali stvara psihičku
ovisnost. Apstinencijski
sindrom (sindrom ustezanja
kod uskraćivanja
marihuane nakon što je već
nastala ovisnost) javlja se
nakon uporabe uistinu
velikih količina marihuane
te je dosad poznat
uglavnom iz pokusa na
dobrovoljcima. Očituje se:
nemirom, nesanicom,
gubitkom teka, tresavicom i
porastom tjelesne
temperature.

:D
Urnebesno, hehehehehehheee.........

Evo još malo o našoj nam dragoj marici :-) http://www.val.hr/index.php?option=com_content&view=article&id=991%3Amarihuana-canabis-konoplja&catid=19%3Aclanci&Itemid=149
Jel to sve istina? Da nije malkice pretjerano, jer ako je ta biljčica toliko korisna nema logike onda to što je ilegalna. Mislim na ove koristi kao sirovina za tekstil, papir, itd.
always ready

Jel to sve istina? Da nije malkice pretjerano, jer ako je ta biljčica toliko korisna nema logike onda to što je ilegalna. Mislim na ove koristi kao sirovina za tekstil, papir, itd.

Nažalost, istina je...samo što je konoplja toliko sotonizirana da se više ne uzgaja ni industrijska (koja ne sadrži "drogu").
Nema logike kažeš, nažalost puno toga na ovom svijetu je nakrivo nasađeno...ali eto tako je

Meni recimo nema logike što su droge i prostitucija ilegalne, jer oduvijek postoje, oduvijek se ljudi time bave...umjesto da ih država legalizira i oplete s porezima...pa da vidiš punjenja proračuna...ali eto, to sam samo ja...
@always ready sve što si pročitala i vidjela na toj staranici je istina.Meni je žao kao i mnogima što se o toj predivnoj biljci toliko negativno priča u svim medijima da je to za popizditi.
Ljudi koji su konzumirali marihuanu ikada u životu neće nikada o njoj govoriti sa negativnog stajališta samo zatucani debili koji je nisu nikada konzumirali i ne znaju ništa o njoj,govore o toj božanskoj biljci da je to najgora droga itd.Meni ostaje samo nada da će jednoga dana dekriminalizirti marihuanu ,a do tada ....... pozdrav svim ljubiteljima marihuane :-) .
Vidjet ćemo hoće imati terapeutski učinak na mene, heh

Evo još malo materijala THC
Vidim, ima vas dosta tu obožavatelja te biljčice... Zašto ne prosvedujete na ulici za legalizaciju? Ako mogu oni za krzno životinja i bla, bla.. Sad je to moderno :D Ako me izliječi od astme i ja ću heheh

Evo nešto vrlo korisno za sve one koji recimo idu na sistematske preglede i testiranja na THC :-)

always ready

Vidim, ima vas dosta tu obožavatelja te biljčice... Zašto ne prosvedujete na ulici za legalizaciju? Ako mogu oni za krzno životinja i bla, bla.. Sad je to moderno :D Ako me izliječi od astme i ja ću heheh

jedna od karakteristika konzumacije marihuane je poprilična lijenost i potreba za zujenjem svih vrsta i ne vjerujem da ikome pada na pamet neki prosvjedi.. :P :lol:
Ma da, pričam gluposti. I ono što je legalno bit će još malo nelegalno, npr alkohol.
Konoplja je jako korisna biljka ali su je hoštapleri zabranili.
danas je tema o konoplji u Rubu znanosti
root

Konoplja je jako korisna biljka ali su je hoštapleri zabranili.

čudi me da u toj biljčici nisi otkrio znak iluminata
Čuda nikad dosta PEGY :-)
Da bi ostao koliko - toliko normalan u Hrvatskoj, moraš biti ili lud, ili na nekim opijatima.
Pa sad nek' se svatko zamisli koja mu je skupina bliža.
Rick Simpson upravo na HRT2.
uz tebe mariuana
ne triba mi duvana
o mariuana meni bogom dana....

Blago njima ,napokon su shvatili

http://www.jutarnji.hr/uzgoj-male-kolicine-marihuane-na-balkonu-odsad-je-dopusten-u-italiji/956119/
root

Blago njima ,napokon su shvatili

http://www.jutarnji.hr/uzgoj-male-kolicine-marihuane-na-balkonu-odsad-je-dopusten-u-italiji/956119/

Na sljedećim izborima glasam za Silvija Berlusconija...
Bill Hicks: 'Saying that marijuana is illegal is like saying that God made a mistake.'
jeremy

Bill Hicks: 'Saying that marijuana is illegal is like saying that God made a mistake.'

LOL
6. Dan Postanka: "Holy Me, I left fucking pot everywhere!"

:D

THC
Root,ošto već dugo koristiš trau,jer osjetiš neke bolove,recimo kad istegneš mišić ili nešto,ja osobno bolujem od kralježnice,2 operacije i bla bla,da neduljim,koristim 12 tableta na dan,od toga je 36 mg morfija,10 mg noemabela,20 mg neki nusproizvod morfija,i one jadne tipa brufen i ostale otrove.Pošto Ameri u 1/3 država dopuštaju travu za lječenje bolova,raka,i ostalih bolesti,misliš da bi to meni pomoglo?Trebam savjet jer uskoro počinnje sjetva tebiljke,pa da znam.
ddario

...ja osobno bolujem od kralježnice...

Ja bolujem od koljena, rebra, kažiprsta...
ddario

Root,ošto već dugo koristiš trau,jer osjetiš neke bolove,

hm!?????
aaa koristis ti morfija malo sutra

Vidim da na temu dugo nije bilo odgovarano, a trenutno je sve vise aktualna tema u nasem drustvu. Cak je i Luksemburg legalizirao u poptunosti! Skuzio sam da imamo i regionalni portal Vutropedija uz stari poznati forum vutra org. Pomicemo se uglavnom! Nadam se da ce se pocet siriti prica barem online, a mi na forumima moramo isto potegnuti definitivno, a ne samo pricati o urokavanju cibom svuda.

Tagovi