Osijek031.com rubrike

Do koliko bi ti odgovarao?
hehe...daj mu pa bar tri četri giga, za svaki slučaj!!!!
nego, zaboravih...seljo ne zna isključit foru da mu na mail ne stiže obavijest o novim postovima na forumu, a to me jako živcira...pomagaj
Profil -> Profil -> Postavke profila -> ObavijestiME

Eto, nista lakse. ;-)
thx

Re: avatar

E ovako se skuplja kikiriki

sa jednim THX ;-)
definitivno si u pravu, forumi služe za skupljanje kikirikija! kako si me pročitala! ja želim bit osoba s najviše kikirikija jer ću onda bit najbolji i najpametniji, ali nikako da tebe stignem...
Evo, sredjeno, samo za tebe... :) Ak' sad ne stavis avatar, onda si papak! ;-)
gaap

definitivno si u pravu, forumi služe za skupljanje kikirikija! kako si me pročitala! ja želim bit osoba s najviše kikirikija jer ću onda bit najbolji i najpametniji, ali nikako da tebe stignem...

Di ces stizat moderatore ili admina...uzaludno ;-)
ali to ne znaci da nisi medju najpametnijima...za to ne treba kikiriki ;-)
Ma jeste vi normalni, kojih 10 KB, moj je 1 KB. Ja bih limitirao na 2 KB. :)

Re: avatar

thx....al evo odabro s liste
Uh, scary... ;-)
dakle...ajd napokon je vidim rijeseno to da me forum vise ne zaboravlja...ali jos uvijek mi se ne vidi avatar?!
zasto ne znam...pokusala sam svakako, promijeniti sliku, staviti da mi je slika na kompu, da ju skida s neta...ali nista

pomoc!!!!!!!!!!!!!!!!
Vec sam gledao o cemu se radi i moram priznati da je poprilicno zbunjujuce. :) Avatar ti se vidi na Forumu031, jedino se ne vidi u profilu. Hm, hm. Detaljnije cu pogledati.
Ja ga ne vidim na Forumu031!? Kako to ti vidiš?
Ti ne vidis njezin avatar ispod njezinog nicka sada kada si ulogirana?! Dakle, ne u profilu, nego sada dok citas ovo? ;-)

Hm.
ni ja ga ne vidim tamo gdje su mi postovi, ali u profilu ga vidim...
bas cudno
ja ga ne vidim ni u njenom profilu ni pored posta
Jel postoji mogućnost skore izmjene sadašnjih 120 piksela širine i visine avatara u recimo 120 sa 160 piksela?
Elena_Os

Jel postoji mogućnost skore izmjene sadašnjih 120 piksela širine i visine avatara u recimo 120 sa 160 piksela?

Ovo je dobro pitanje :)
Ali mene zanima postoji li mogućnost da se ne ograničava širina ni visina, a ni sama veličina avatara nego da korisnik uploada svoj avatar (koliko god on bio velik), a da ga server sam smanji (prilagodi) u neku normalnu veličinu? To bi administrator mogao učiniti :) I btw, ja već 2 dana pokušavam staviti neki avatar, međutim nijednu moju sliku ne prihvaća, iako odgovara svim uvjetima - 120,120, 14.7KB (piše da može do 15). Dakle? :)

Tagovi