definitivno si u pravu, forumi služe za skupljanje kikirikija! kako si me pročitala! ja želim bit osoba s najviše kikirikija jer ću onda bit najbolji i najpametniji, ali nikako da tebe stignem...
definitivno si u pravu, forumi služe za skupljanje kikirikija! kako si me pročitala! ja želim bit osoba s najviše kikirikija jer ću onda bit najbolji i najpametniji, ali nikako da tebe stignem...
Di ces stizat moderatore ili admina...uzaludno ;-)
ali to ne znaci da nisi medju najpametnijima...za to ne treba kikiriki ;-)
dakle...ajd napokon je vidim rijeseno to da me forum vise ne zaboravlja...ali jos uvijek mi se ne vidi avatar?!
zasto ne znam...pokusala sam svakako, promijeniti sliku, staviti da mi je slika na kompu, da ju skida s neta...ali nista
Vec sam gledao o cemu se radi i moram priznati da je poprilicno zbunjujuce. Avatar ti se vidi na Forumu031, jedino se ne vidi u profilu. Hm, hm. Detaljnije cu pogledati.
Jel postoji mogućnost skore izmjene sadašnjih 120 piksela širine i visine avatara u recimo 120 sa 160 piksela?
Ovo je dobro pitanje
Ali mene zanima postoji li mogućnost da se ne ograničava širina ni visina, a ni sama veličina avatara nego da korisnik uploada svoj avatar (koliko god on bio velik), a da ga server sam smanji (prilagodi) u neku normalnu veličinu? To bi administrator mogao učiniti I btw, ja već 2 dana pokušavam staviti neki avatar, međutim nijednu moju sliku ne prihvaća, iako odgovara svim uvjetima - 120,120, 14.7KB (piše da može do 15). Dakle?