žalim nisu tvoji postovi kategorija za razmišljanje... ti i maniche se natječete tko će provalit žešću glupost... a kad provalite onda nabacite neki jadni spin..al ne ide vam momci, ne ide...
Offtopic
Forum
audiworld
žalim nisu tvoji postovi kategorija za razmišljanje... ti i maniche se natječete tko će provalit žešću glupost... a kad provalite onda nabacite neki jadni spin..al ne ide vam momci, ne ide...
Teško da će te itko ikad bolje okarekterizirati, jer sam si to savršeno napravio svojim posljednjim postom.

ma sve 5... vidim da se baviš i analizama(psiho)...skidaš uroke? UPISUJEŠ mudrosti i sve... 100 ljudi stane u MAN-ov autobus..ma sve 5
audiworld
ma sve 5... vidim da se baviš i analizama(psiho)...skidaš uroke? UPISUJEŠ mudrosti i sve... 100 ljudi stane u MAN-ov autobus..ma sve 5
Bravo konačno si skužio, utjerujem dobro da bi istjerao zlo ...
P.S. Nadam se da si se zabavio koliko i ja . . .
ja mislim da ti status blaženog nije upitan.Sv. Petar će te jednog dana pustit preko reda
audiworld
ja mislim da ti status blaženog nije upitan.Sv. Petar će te jednog dana pustit preko reda
Opet ne razumiješ. Pa ja sam sv. Petar osobno ...
P.S. Ovo mi je bila slaba vježba za sive stanice ...
ti si se jučer prepucavao sam sa svojim mozgićem...ovo što ti pišeš ne bi napisao neki čoban koji čuva ovce 30 godina
audiworld
ti si se jučer prepucavao sam sa svojim mozgićem...ovo što ti pišeš ne bi napisao neki čoban koji čuva ovce 30 godina
Vrijeđanje koje si upotrijebio kao "argument" u svom zadnjem postu, pokazuje tvoju intelektualnu superiornost, nad jadnikom koji je gori od čobana koji čuva ovce 30 godina .
Čovjeće opusti se malo, nije mi bila namjera povrijediti tvoj ego ...
Moja isprika adminu foruma zbog offtopica u koji smo debelo zabrazdili @audioworld i moja malenkost !