nagodinu
Kultura, zabava, sport, hobby
xexe...
Re: nagodinu
uaaaaa!
doljeeeee!
adrianukrali ste kup i sad se jos falite time
uaaaaa!
doljeeeee!
KUP JE NAS

adrianmozda je kup vas, al mi imamo igraca koji moze ispickati sve vase zajedno
priča se da je baš zbog toga Osijek u pregovorima s Fedorom i Arlovskim u paketu
tuvok
adriane, pogledaj kada budes isao iz vk u os (ili jos bolje kad se vracas u vk) natpis na kuci! dakle ides trpimirovom (ne vinkovackom) pa ces vidjeti na ulazu (izlazu) u brijest
tom je komplicirano, nit idem u pajino tako cesto nit cu se sjetit. jel neb bilo lakse da mi ti napises sta tamo pise?
adriannecu da prostacim....a i trenutno nisam u osijeku tako da ti ne mogu napisati od rijeci do rijecituvok
adriane, pogledaj kada budes isao iz vk u os (ili jos bolje kad se vracas u vk) natpis na kuci! dakle ides trpimirovom (ne vinkovackom) pa ces vidjeti na ulazu (izlazu) u brijest
tom je komplicirano, nit idem u pajino tako cesto nit cu se sjetit. jel neb bilo lakse da mi ti napises sta tamo pise?
ajd zivijoooooooo!
adrian2. liga! cibalijo pusi kurac! mozda sam nesto i izostavio ali uglavnom znas o cemu je rijec. zadovoljan?citati nikad nisu prostacenje, uostalom, jebogaperun, zasto ne?
adrianveliki precednice republike vinkovci, de mi recite da li jos stoji onaj grafit na dvorani lenije u vinkulji koji kaze:"dovedite nam velikog crnca iz enbieja"? to sam vidio jos '99agresivna neka psovka. kod nas na stadionu pise Lepa Brena, to stoji tamo jos negdje od njene Ajde da se volimo faze. zar nije bolje voditi ljubav nego rat?
ali, grafit cu potrazit iduc tjedan, republicki bend ima koncerat u otoj dvorani
adrianovakvog diktatora kao Vi druze predsjednice nije bilo ni u doba komunizmasport, sporcke aktivnosti i bilo koji oblik rekreacije su zabranjeni u republici vinkovci. ministarstvo protiv sporta i rekreacije je zaduzeno za kaznjavanje bilo kakog sporcko-rekreacijske aktivnosti.
ali, grafit cu potrazit iduc tjedan, republicki bend ima koncerat u otoj dvorani
ajd picni sliku na vk-binse
ja sam inace mr.spock sa njuza, ovdje sam promijenio nick....ipak sada pustaju voyagera
zivijo
tuvok
ovakvog diktatora kao Vi druze predsjednice nije bilo ni u doba komunizma![]()
ja sam inace mr.spock sa njuza, ovdje sam promijenio nick....ipak sada pustaju voyagera
zivijo
sliku cega? grafita? ocem, ak mi bude sluzbeni fotograf pri ruci.
zivijooo mr.spock! man se tuvoka, on je pickica. drz se spocka
adrianma bez zurbe druze precednice, nije hica....al volio bi to imati neko vrijeme kao volpejper, bas mi je fora.na spocka se vec mnogo ljudi naljutilo kada je kuc dolazio pijan i pisao sve i svasta...par puta i dobio upozorenje abjuz sluzbe, a i mozda spock iz vase republike se zeli registrirati ovdje pa sam mu ostavio mjestotuvok
ovakvog diktatora kao Vi druze predsjednice nije bilo ni u doba komunizma![]()
zivijo
sliku cega? grafita? ocem, ak mi bude sluzbeni fotograf pri ruci.
zivijooo mr.spock! man se tuvoka, on je pickica. drz se spocka
zivijo jos jednom i samo naprijed na yu.humor.vic
gaap
ne kužim, vi ovdje raspravljate o dva propala kluba! ma to sve treba pozatvarat, prekopat teren i napravit parkirališta
tebe ovdje nitko nije nish ni pito pa se ne mijesaj.
gaaptebi mora da je jako dosadno....vidim da na svakom forumu tvoj odgovor je zadnji. provodis okupaciju svih foruma ili sta? mani se corava posla ovdjeja sam za zabranu nogometa i asfaltiranje gradskog vrta za parkirališta!!!
zivijoooo!!
gaapajde dobro.....idi sad malo na druge forume kad kazes da te ne zanimaju osijek, cibalija i septica. naporan sine bi vjerovao, ali brija po forumima meni je plaćena. hehe
tuvok
hocu reci dosadan da ne bi krivo shvatio
gaap
ne bi vjerovao, ali brija po forumima meni je plaćena. hehe
Brija po ovom forumu je svima placena... kikirikijem... ;-) hehe... ;-)
Leonsam se ti smij! ja kad nakupim 100 kikirikija dolazim kod vas u urednistvo po kilu i to ociscenoggaap
ne bi vjerovao, ali brija po forumima meni je plaćena. hehe
Brija po ovom forumu je svima placena... kikirikijem... ;-) hehe... ;-)