nagodinu

Kultura, zabava, sport, hobby

nagodinu

sudeci po tablici druge rvacke lige sjever, cibalija ce nagodinu jope u prvoj ligi nabijati osjek svaki put kad se sretnu. jelde?
Jos nas samo trebas podsjetiti kad je to Cibalijala nabijala Osijek... hmmm... to ona tekma za kup nesto...vamo-tamo... ne sjecam se bas najbolje...

xexe...

Re: nagodinu

ukrali ste kup i sad se jos falite time

uaaaaa!
doljeeeee!

adrian

ukrali ste kup i sad se jos falite time

uaaaaa!
doljeeeee!

KUP JE NAS :lol:

mozda je kup vas, al mi imamo igraca koji moze ispickati sve vase zajedno
adriane, pogledaj kada budes isao iz vk u os (ili jos bolje kad se vracas u vk) natpis na kuci! dakle ides trpimirovom (ne vinkovackom) pa ces vidjeti na ulazu (izlazu) u brijest

adrian

mozda je kup vas, al mi imamo igraca koji moze ispickati sve vase zajedno

priča se da je baš zbog toga Osijek u pregovorima s Fedorom i Arlovskim u paketu :)
tuvok

adriane, pogledaj kada budes isao iz vk u os (ili jos bolje kad se vracas u vk) natpis na kuci! dakle ides trpimirovom (ne vinkovackom) pa ces vidjeti na ulazu (izlazu) u brijest

tom je komplicirano, nit idem u pajino tako cesto nit cu se sjetit. jel neb bilo lakse da mi ti napises sta tamo pise?
adrian

tuvok

tom je komplicirano, nit idem u pajino tako cesto nit cu se sjetit. jel neb bilo lakse da mi ti napises sta tamo pise?

necu da prostacim....a i trenutno nisam u osijeku tako da ti ne mogu napisati od rijeci do rijeci
ajd zivijoooooooo!
citati nikad nisu prostacenje, uostalom, jebogaperun, zasto ne?
adrian

citati nikad nisu prostacenje, uostalom, jebogaperun, zasto ne?

2. liga! cibalijo pusi kurac! mozda sam nesto i izostavio ali uglavnom znas o cemu je rijec. zadovoljan? :) ajd, ispricavam se ostalima na ovome.....adrian me nagovorio, njega krivite
agresivna neka psovka. kod nas na stadionu pise Lepa Brena, to stoji tamo jos negdje od njene Ajde da se volimo faze. zar nije bolje voditi ljubav nego rat?
adrian

agresivna neka psovka. kod nas na stadionu pise Lepa Brena, to stoji tamo jos negdje od njene Ajde da se volimo faze. zar nije bolje voditi ljubav nego rat?

veliki precednice republike vinkovci, de mi recite da li jos stoji onaj grafit na dvorani lenije u vinkulji koji kaze:"dovedite nam velikog crnca iz enbieja"? to sam vidio jos '99
nemam pojma, nejdem do sporcki objekata bas cesto, to je kod nas zabranjeno. druze veliki precjednice je dovoljno za ubuduce
Kakav ste Vi to precednik ako ne posjecujete sportske objekte? To Vam je vazno za promicanje Vase Republike u svijetu. Znadem da je za to najvise odgovorno resorno Ministarstvo ali time dobivate kredibilitet kod gradjana a time i glasove.
sport, sporcke aktivnosti i bilo koji oblik rekreacije su zabranjeni u republici vinkovci. ministarstvo protiv sporta i rekreacije je zaduzeno za kaznjavanje bilo kakog sporcko-rekreacijske aktivnosti.

ali, grafit cu potrazit iduc tjedan, republicki bend ima koncerat u otoj dvorani
adrian

sport, sporcke aktivnosti i bilo koji oblik rekreacije su zabranjeni u republici vinkovci. ministarstvo protiv sporta i rekreacije je zaduzeno za kaznjavanje bilo kakog sporcko-rekreacijske aktivnosti.

ali, grafit cu potrazit iduc tjedan, republicki bend ima koncerat u otoj dvorani

ovakvog diktatora kao Vi druze predsjednice nije bilo ni u doba komunizma ;)
ajd picni sliku na vk-binse
ja sam inace mr.spock sa njuza, ovdje sam promijenio nick....ipak sada pustaju voyagera
zivijo
tuvok

ja sam inace mr.spock sa njuza, ovdje sam promijenio nick....ipak sada pustaju voyagera
zivijo

sliku cega? grafita? ocem, ak mi bude sluzbeni fotograf pri ruci.
zivijooo mr.spock! man se tuvoka, on je pickica. drz se spocka
adrian

tuvok

zivijo

sliku cega? grafita? ocem, ak mi bude sluzbeni fotograf pri ruci.
zivijooo mr.spock! man se tuvoka, on je pickica. drz se spocka

ma bez zurbe druze precednice, nije hica....al volio bi to imati neko vrijeme kao volpejper, bas mi je fora.na spocka se vec mnogo ljudi naljutilo kada je kuc dolazio pijan i pisao sve i svasta...par puta i dobio upozorenje abjuz sluzbe, a i mozda spock iz vase republike se zeli registrirati ovdje pa sam mu ostavio mjesto
zivijo jos jednom i samo naprijed na yu.humor.vic
ne kužim, vi ovdje raspravljate o dva propala kluba! ma to sve treba pozatvarat, prekopat teren i napravit parkirališta
di ti vidis raspravu? pa pricamo o koncertu septice
gaap

ne kužim, vi ovdje raspravljate o dva propala kluba! ma to sve treba pozatvarat, prekopat teren i napravit parkirališta

tebe ovdje nitko nije nish ni pito pa se ne mijesaj.
ja sam za zabranu nogometa i asfaltiranje gradskog vrta za parkirališta!!!
gaap

ja sam za zabranu nogometa i asfaltiranje gradskog vrta za parkirališta!!!

tebi mora da je jako dosadno....vidim da na svakom forumu tvoj odgovor je zadnji. provodis okupaciju svih foruma ili sta? mani se corava posla ovdje
zivijoooo!!
ne bi vjerovao, ali brija po forumima meni je plaćena. hehe
gaap

ajde dobro.....idi sad malo na druge forume kad kazes da te ne zanimaju osijek, cibalija i septica. naporan si
tuvok

hocu reci dosadan da ne bi krivo shvatio
gaap

Brija po ovom forumu je svima placena... kikirikijem... ;-) hehe... ;-)
Leon

gaap

Brija po ovom forumu je svima placena... kikirikijem... ;-) hehe... ;-)

sam se ti smij! ja kad nakupim 100 kikirikija dolazim kod vas u urednistvo po kilu i to ociscenog ;)
di ste adriane, druze precednice....ne zanima Vas vise cibalija i septica :)
cibalija me nije nikada ni zanimala, osim ako ne pricamo o istoimenom rimskom gradu. septicu cem jope gledat u petak, pripremam se psiho-fizicki, a i kikirikija sam dosta natuko
bogami ni mene vise ne zanima.....nea veze, malo smo se isprdali jedan drugom i pokupili koji kikiriki. zivijoo!

KIKIRIKI :shock:

Tagovi