Offtopic

Forum

exHOP3on

al da zagrizem buflu i ona mi uzvrati ne bi bilo svejedno...

LOL LOL
Stella1989

nake_rado

Aj samo malo, kako je osoba uopće primjetila da je pojela muhu i kad je to skontala? Nije sigurno skontala kad je vec gutnila pa je osjetila da leti po stomaku, a ako je osjetila dok je bila u ustima što je najlogičnije onda koji kurac ju nije izvadila.

A sad stvarno i ti se*eš. Grickali smo grožđice i nije vidio što uzima i kad je prožvakao i nabrzinu progutao tek je onda skontao da je nešto odvratno pojeo i nije mu bilo dobro. A i ja sam jutros našla muhu u toj istoj vrećici s grožđicama, tako da...

Tko gricka grožđice???
To je za kolače a ne grickat.
Aj ne seri, idi laži negdje drugdje.
Dylan

Tko gricka grožđice???

Stvarno si jadan i de odhebi više!! JA ih grickam, ljudi ih grickaju...zar nisi nikad jeo ili čuo da ljudi jedu grožđice?! Idiota...uff!!

Glupane, pokušavam upozorit ljude da ne bi doživjeli isto, al moraš se uvijek ti tu naći da baljezgaš bezveze...ili pošto ti kažeš da se to ne jede...jede se u kolačima...ti bi staio ljudima muhe u kolače pa da ih jedu?! Budale... :roll:
Stella1989

Dylan

Tko gricka grožđice???

Stvarno si jadan i de odhebi više!! JA ih grickam, ljudi ih grickaju...zar nisi nikad jeo ili čuo da ljudi jedu grožđice?! Idiota...uff!!

Glupane, pokušavam upozorit ljude da ne bi doživjeli isto, al moraš se uvijek ti tu naći da baljezgaš bezveze...

Stella, odjebi u dvokoraku.
Dylan

Stella, odjebi u dvokoraku.

Nitko te nije ni zvao da pišeš u ovu temu, tako da...ti odhebi...
Dylan

Stella1989

nake_rado

Aj samo malo, kako je osoba uopće primjetila da je pojela muhu i kad je to skontala? Nije sigurno skontala kad je vec gutnila pa je osjetila da leti po stomaku, a ako je osjetila dok je bila u ustima što je najlogičnije onda koji kurac ju nije izvadila.

A sad stvarno i ti se*eš. Grickali smo grožđice i nije vidio što uzima i kad je prožvakao i nabrzinu progutao tek je onda skontao da je nešto odvratno pojeo i nije mu bilo dobro. A i ja sam jutros našla muhu u toj istoj vrećici s grožđicama, tako da...

Tko gricka grožđice???

Baš! hahahhahahhahah :lol: :lol: :D

Tagovi