Copacabana: Cirkus Apollo

Osijek

Copacabana: Cirkus Apollo

U Osijeku od 26. svibnja do 06. lipnja 2010. gostuje cirkus Apollo. Predstave su radnim danom u 19:30, a subotom/nedjeljom u 17:00 i 19:30.

Cijene ulaznica [cijene variraju ovisno o poziciji]:
- djeca do 3 godine: besplatno
- djeca 3-10 godina i umirovljenici: od 50 do 70kn
- odrasli: od 70 do 90kn
- obiteljska ulaznica: 4 osobe 200/220kn

Blagajna je otvorena od 10:00 do 12:00 i 1 sat prije predstave

Info telefon: 099 575 05 98

Re: Copacabana: Cirkus Apollo

jel netko bio
isplati li se ići

Re: Copacabana: Cirkus Apollo

Mene isto zanimaju dojmovi pa molim nekoga tko je bio ili će tek ići da ih podijeli s nama. :) I zanima me imaju li divlje životinje tipa slonovi, lavovi i sl. jer sam čitala da ih u Varaždinu nije bilo jer tamo postoji zabrana nastupa s divljim životinjama?
Hvala
AFAIK, zabrana nastupa zivotinja postoji u cijeloj RH. Mozda su ovdje zivotinje samo izlozene - svojevrsni zoo.
bio sam ja, nema zivotinja ali je zanimljiva predstava traje dva sata, imaju i djeca i odrasli sta za vidit
nema slonova? al su dresirali malu djecu da skaču kroz vatreni prsten?
audiworld

nema slonova? al su dresirali malu djecu da skaču kroz vatreni prsten?

E bravo! Sad su se pametnjakovići sjetili da bi se mogli pravit fini zaštitom životinja, al ajmo djecu mučit.
nisma ja bio..samo se pitam..ako nema životinja..tko je u cirkusu onda.. valjda ljudi..ili?
hehe nisu djeca skakala ali odrasli jesu :D
ok..ak nisu djeca..možda oni ljude od 4 godine vode pod odraslim.... ma neka se ljudi vesele... al kolko će oni nama platit? jebote čim su prešli granicu ušli su u najveći cirkus na svijetu
Cirkus se temelji na ljudskoj vještini i akrobacijama. Da, vjerojatno ovi odrasli koji sada izvode vratolomije to vježbaju od kada su djeca, ali sada djece nema na pozornici...
to je bas predivno..to klinsci sigurno slobodnom voljom...
klinci žive u takvom svijetu i za njih je to potpuno normalno, takav je odgoj
saba

klinci žive u takvom svijetu i za njih je to potpuno normalno, takav je odgoj

I ljudožderi misle da je sasvim normalno jest ljude i rasisti vjerojatno misle da je normalno ubijat osobe druge boje. To nije normalno :)
Hrvati su većinom siromašni...to je normalno...mi odrastamo u takvoj oklini..šta se bunimo..naravno da nije normalno..jebote ne smije slon trčat po pozornici ali djeca ili maloljetnici ili na koncu odrasli,koji su isto nekad bili djeca...jel..oni smiju

Tagovi