Ovako...
frendice i ja smo odlučile pokupiti svu odjeću/kozmetiku/nakit koje više ne koristimo (a još uvijek je kao novo) i donirati nekome kome je potrebno.
Jednu turu smo već dali jednoj obitelji na Jugu... ali ostalo je još toga.. pogotovo za cure (šminka, ljetne majičice).
Imate ideju gdje bi se to moglo poslati? (osim u Caritas..tamo ne želim!!)
Kome donirati?
Društvo, politika
Možeš otići u Crveni Križ i odnjeti tamo.
A vidim i prvi put niste ništa preko udruge nego izravno u ruke obitelji što se čini kao odlična opcija, raspitajte se ako netko zna obitelj koja je u potrebi i onda njima na vrata i ako žele primit, sretni vi sretni oni.
A vidim i prvi put niste ništa preko udruge nego izravno u ruke obitelji što se čini kao odlična opcija, raspitajte se ako netko zna obitelj koja je u potrebi i onda njima na vrata i ako žele primit, sretni vi sretni oni.
ili u dom za napustenu djecu )
Re: Kome donirati?
Pozdravljam ideju! Jer i sama to radim, ali zasad obitelji jer jedan dio ipak živi u puno težoj situciji nego ja.
Re: Kome donirati?
U azil.
Roba i ostalo u DOM ZA NEZBRINUTU DJECU u Zgrebačkoj ulici! Svaka čast na takvim akcijama.
Ima jedan dom i u Ružinoj ulici!
kolacic
frendice i ja smo odlučile pokupiti svu odjeću/kozmetiku/nakit koje više ne koristimo (a još uvijek je kao novo) i donirati nekome kome je potrebno.
Jednu turu smo već dali jednoj obitelji na Jugu... ali ostalo je još toga.. pogotovo za cure (šminka, ljetne majičice).
Odeš u Centar za socijalnu skrb i neka ti daju par adresa najsiromašnijih gradskih obitelji... ako imate i nešto viška love, možete uzeti i neku hranu produljenog roka trajanja - mlijeko, konzerve, šećer, brašno. Dobro će im doći.
sos djecje slo ladimirevci
E još nisam čula da netko šminku ide donirat...bwahahahahahahahah...
Možete i četkicu za zube isto.
Imam i ja dosta toga ali za male bebe, pa me isto zanima kome to i gdje se to može donitati?
d_grassa
E još nisam čula da netko šminku ide donirat...bwahahahahahahahah...
Imaš ti malo žeščih problema jelda?
Dobro je i Mikro rekao, domovima za nezbrinutu djecu može to pomoć dosta.
ON-LINE SECOND HAND (children, adults)
ovakvih i slicnih stranica na fb ima dosta u našoj regiji, savijetujem svima da se tamo malo obratite ili barem pogledate
ovakvih i slicnih stranica na fb ima dosta u našoj regiji, savijetujem svima da se tamo malo obratite ili barem pogledate
d_grassaE još nisam čula da netko šminku ide donirat...bwahahahahahahahah...
Prošećite malo po ulici pa ćete vidjet ljude kojima je potrebno nešto