... a smisao teme je?
Offtopic
Forum
Frost... a smisao teme je?
da su bili u galiji, jebote frost pa jel ne vidiš da su bili u galiji

možda je tema krenila kao pitanje a završila kao odgovor
Skoro nisam vidio debilniju temu i još gluplji odgovor, odnosno konstataciju! U Osijeku ima bar 20-ak restorana, pa zar netko misli da su neki restorani specijalizirani za godišnjice !? WTF!!!
kao prvo tema je uber glupava...
a ako si već htjela napsiati to kao što si rekla onda si to mogla i obrazložiti a ne na ovakav debilan način napraviti tamu... al ajd, barem si se popela među prvih par debilnih tema na forumu
a ako si već htjela napsiati to kao što si rekla onda si to mogla i obrazložiti a ne na ovakav debilan način napraviti tamu... al ajd, barem si se popela među prvih par debilnih tema na forumu
mala20
sorry društvo, niste skužili pitanje... tražim neki ljepi restoran sa malo intimnijom atmosferom... galiju sam napisala da odbacite tu ideju jer smo tamo već bili....
trebaš nam onda tako nacrtat
Monstrumda su bili u galiji, jebote frost pa jel ne vidiš da su bili u galiji
jebo mene, ala sam smotan

Re: Gdje izači s dečkom na ručak, večeru u osijeku za godišnjicu?
Ova tema bi se mogla kompletna prebaciti u The Best Of Osijek031 (Naj biseri Osijek031 ili kako već, ne da mi se tražiti)
u naslovu je tema, pošto nemate obzira sad mi je i žao što sam je postavila... nisam mislila da ste vi osiječani takvi ali eto iznenadili ste me...
u naslovu je tema, pošto nemate obzira sad mi je i žao što sam je postavila... nisam mislila da ste vi osiječani takvi ali eto iznenadili ste me...
ajd još koji puta postaj....možda nismo shvatili od ova tri 

takvi smo samo mi osiječani. osječani su puno normalniji
Hahahah
Da, baš su ti osiječani glupi.
...a i baš nikad neću izaČi s dečkom.
Lipov hlad
...a i baš nikad neću izaČi s dečkom.
Lipov hlad
mala20u naslovu je tema, pošto nemate obzira sad mi je i žao što sam je postavila... nisam mislila da ste vi osiječani takvi ali eto iznenadili ste me...
de nemoj me...
">ja isto volim kuat. curi nekad kuam, a kako sad radim 6 dana u tjednu ne kuam više tolko, a znao sam svega skuat. i raznih tjestenina s koječim i sa mesom i sa ribom i sa školjkami i kozicama i sirom i više sira i bureka i zeljanice i čorbanca i prase. volim prase. volim kad se vrti prase na ražnju i ja ga gledam i pijem pivo pored njega i mažem ga masnom krpom, poljevam pivom, pa se napijem pa i sebe poljevam pivom pa se svi napijemo rakije i piva pa se najedemo praseta pa se onda igramo svega. i nogometa i palimo koješta i odbojke i povraćamo. bude nam super. uf što volim prve majeve. ne volim baš restorane, tamo nemoš gledat prase kak se vrti. najbolje je prase od cca 26 kila žive vage. pa kad ga zakolješ, ošuriš, izvadiš mu drob bude lakše, tak oko 17, kilu vamo tamo. onda ga nabijemo na kolac i ispečemo. pa se vrti i peče. bude super. a ćevapi su dobri. nisu od praseta al nisu ni loši. dobri su. a volim i janje.

hahahahah, a jebote, Mons, jel to svinja namiguje??? 
to je tzv. crna slavonska svinja oliti fajferica. ime je naravno dobila po mišel fajfer
Mladjoto je tzv. crna slavonska svinja oliti fajferica. ime je naravno dobila po mišel fajfer
NE ZNAŠ !!!!!
ovo je fajferica ju ignornt bastrd