BALoooooooooooooNI!

Forum

BALoooooooooooooNI!

Hej ljudi, pozdrav!
Moooolim vas, imate li neke informacije gdje se u ovom gradu mogu kupiti raznorazni baloni za partyje, punjeni helijem, ili pak, gdje se mogu napuniti helijem? :D
Tnx :)
kolko se sječam bila je neka trgovina tamo u blok centru sa time... e sad da ga jebeš nemam pojma jel radi više
U Superu skroz desno u prizemlju. Tamo je ona trgovina za svatove. Naručiš boju, veličinu, oblik balona i to je to.
asko

U Superu skroz desno u prizemlju. Tamo je ona trgovina za svatove. Naručiš boju, veličinu, oblik balona i to je to.

I koliko se sjećam balon je 1 kn i punjenje helijem 5 kn. :) Jako je fora kad udahneš taj helij pa se glupiraš. ;) Viš...mogla bih uskoro opet kupit taj balončić punjen helijem... :lol:
stellllllllaaaaaaa :joooj: :joooj: :joooj: :joooj:

mislim da ona trgovina u pejačevićevoj više ne radi, ali ova u superu ima 100%
MissTake

stellllllllaaaaaaa :joooj: :joooj: :joooj: :joooj:

mislim da ona trgovina u pejačevićevoj više ne radi, ali ova u superu ima 100%

Zar je bila trgovina koja puni balone helijem i u Pejačevićevoj..? Koliko se sjećam, bila je jedna "poslovnica" ove firme Vigus, (koja ima i u Superu) u Strossmayeru...ali već dugo ne radi...

Jesi mi slila na tu u Štrosiki, ili na neku drugu?
zapravo trebala sam više puta pritisnuti enter jer se :joooj: odnosilo na tvoje snifanje helija ...
MissTake

zapravo trebala sam više puta pritisnuti enter jer se :joooj: odnosilo na tvoje snifanje helija ...

Ja te pitam za onu trgovinu...

Tagovi