Šljunak i panjevi

Forum

Šljunak i panjevi

Jeste li vidjeli negdje u Osijeku ili okolici panjeva, za vrtnu garnituru? Jedan veliki za stol i par malih za stolice, to bih.

A osim toga, šljunak.
Za okolo travljaka, onak sa strane, uz rub.
Ništa spešl, samo da je krupan, riječni, žućkasti - kakav imaju u Baumaxu, samo mi se tamo čini preskupa ona vreća od skoro 60 kn. Sigurno negdje ima na lopate nagrabiti jeftinije.

:construct:

Fala
niskostartna

Jeste li vidjeli negdje u Osijeku ili okolici panjeva, za vrtnu garnituru? Jedan veliki za stol i par malih za stolice, to bih.

A osim toga, šljunak.
Za okolo travljaka, onak sa strane, uz rub.
Ništa spešl, samo da je krupan, riječni, žućkasti - kakav imaju u Baumaxu, samo mi se tamo čini preskupa ona vreća od skoro 60 kn. Sigurno negdje ima na lopate nagrabiti jeftinije.

:construct:

Fala

Riječnog kamena različite granulacije možeš kupiti u tranzitu . Cijena negdje oko 150 kn. po kubnom metru.

Re: Šljunak i panjevi

Ach, so.

Znaš li možda bude li taj kamen baš ono, fino sortiran - posebno veći komadi, posebno srednje veliki, posebno manji?

Da ne bi ipak u tom kubnom metru bilo sve udžuture, pa da moram kod kuće sito neko nabavljati i glumiti tragača zlata? :)

Mislim, svejedno mislim još nazvati Tranzit i pitati.
U svakom slučaju hvala na info, Simo.
niskostartna

Ach, so.

Znaš li možda bude li taj kamen baš ono, fino sortiran - posebno veći komadi, posebno srednje veliki, posebno manji?

Da ne bi ipak u tom kubnom metru bilo sve udžuture, pa da moram kod kuće sito neko nabavljati i glumiti tragača zlata? :)

Mislim, svejedno mislim još nazvati Tranzit i pitati.
U svakom slučaju hvala na info, Simo.

Napisao sam ti da je granuliran kamen, što bi značilo da je razdvojen po veličini.
...za kamen pogledaj u Baumax, Bauhaus i sličnim centrima, ne sjećam se cijene, ima ga isto različitih i sortiranih.....

Tagovi