Da...složila bih se sa jednim forumašom koji je napisao da se boji tko se hoda ulicama
Da...složila bih se sa jednim forumašom koji je napisao da se boji tko se hoda ulicama
Forum
Evil Poodingh
Evo ja napokon odlučio otvoriti zlata vrijednu temu u koju bi unosili bisere nama dragih i manje dragih forumaša![]()
Evo nešto za početak :
Ovo je klasik, nalazi se u ovoj temi : http://www.osijek031.com/viewtopic.php?p=195945#195945
nikadaj ljudi ostavite na miru narodnjake i ljude koji ih slušaju. dobro znamo da svako okupljalište rock house techno i ostalih drmavaca je leglo narkomana. ali svatko ima svoj ukus i izbor. a sto se tiče te izbušene djevojke sa miljun nausnica. ona ni ne zna tko ju je subeknuo jer je bila toliko NADROGIRANA I PIJANA.zasto nije odmah otisla na policiju ili je cekala da sve ispari iz nje. i onda se njen pametni tatica sjetio- pa vidis mogli bi mi nekom uzet pare za tu masnicu ispod oka... a cula sam da se ta djevojka skidala u rublje pred hrpom ljudi I plesala...PA BOLJE BI BILO NJENOM STAROM DA JE SUBEKNE I SA DRUGE STANE
anakonda
...mislim da se ljudi sprdaju sami sa sobom, ovo su ipak javno objavljeni citati....na jednoj hrpi...
Stella1989
anakonda
...mislim da se ljudi sprdaju sami sa sobom, ovo su ipak javno objavljeni citati....na jednoj hrpi...
Dobar izgovor zlata vrijedi.![]()
anakonda
...izgovor??????....moj????...za što?????....
Stella1989jel ti znaš šta znači riječ izgovor?anakonda
...izgovor??????....moj????...za što?????....
Za ovaj topic iliti "opravdanje" postojanja ovog topica.
Mladjo
jel ti znaš šta znači riječ izgovor?
">evil monkeyje li ovo neki novi offtopic ili je rasprava o (ne)potrebitosti postojanja neke teme topična sama po sebi?
...
a šta ako odavdje neku izjavu smatramo biserom, jel i to trebamo copy/paste?![]()

...
a šta ako odavdje neku izjavu smatramo biserom, jel i to trebamo copy/paste?![]()
exHOP3on
...
ne, stella ima svoju temu već...