Stella1989jel voliš s dečkom gledat dvd?@exHOP3on, ajde molim te reci gdje si ti vidio/zapamtio gđu. Ramljak? Jesi ti neki svojevrsni kazališni kritičar? Ideš se kulturno uzdizati u kazalište ili samo tako malo bzvz ričaš?
![]()
I da...za tvoju informaciju...TV skoro pa i ne gledam...pogledam vijesti, ponekad neku seriju...ali većinom gledam ono što me zanima na DVD-u...upalim, nema reklama i meni super.
Offtopic
Forum
MladjoStella1989jel voliš s dečkom gledat dvd?@exHOP3on, ajde molim te reci gdje si ti vidio/zapamtio gđu. Ramljak? Jesi ti neki svojevrsni kazališni kritičar? Ideš se kulturno uzdizati u kazalište ili samo tako malo bzvz ričaš?
![]()
I da...za tvoju informaciju...TV skoro pa i ne gledam...pogledam vijesti, ponekad neku seriju...ali većinom gledam ono što me zanima na DVD-u...upalim, nema reklama i meni super.
...da, a ako se zagledaju previše, onda dečko mora trčati na bus, pa zakasni, pa odmah nastane kolona....
ovo je prvenstveno za umobolnicu a zatim za arenu i slične časopise. možda i u sun-u izađe
simo031I krije se pod nadimkom "Stella1989"
PEGY
Što mislite,čita li ovo gospon Šišljagić?
Predpostavljam da čita . . .
Re: Šišljagić u "Dolini sunca"?
i traži svoju davno izgubljenu sestru blizanku koju je konačno našao