EMŠA i maškare

Društvo, politika

EMŠA i maškare

:wink:
Hmmm... Ok, mozda nije primjereno imati takvu masku bas u skoli i jos ju nagraditi...

Ali, znaci li to da se ljudi ne bi trebali maskirati u npr. nacisticke zlocince, SS postrojbe, Hitlera, Staljina i sl.?

Re: EMŠA i maškare

da su se obukli kao crveni kmeri, recimo, sumnjam da bi ikome smetalo. zašto nam više smetaju kkk od crvenih kmera?

neznanje?

ignorancija?

licemjerje?

predobra im je fora... trebali su i neke crnkinje pa ih jel... potčiniti... možda sa ovima iz frizerske, jer sumnjam da u emši ima više od 1-2 cure...
glupo je što je uopće to na tv dosjpelo, pa jebemu mater to je emša :D
bljuje mi se od te analne politicke korektnosti.

u ovom slucaju nitko nije zlostavljan !

da su bijelog decka obojali crnom kremom ... nitko ne bi ni primjetio ovo.

a i ovaj tamnoput decko koji bi jedini mogao biti uvrijedjen ... je pristao na tu grupnu masku.
ispravak, decko je bijel i obojali su ga kremom heh
Ingo

a i ovaj tamnoput decko koji bi jedini mogao biti uvrijedjen ... je pristao na tu grupnu masku.

ma koji tamnoputi dečko, to je bijelac čovječe, sam je zamaskiran.

p.s. pouzdani izvori ;)

+ još to, možda je to veeeeelika vijest u ostatku hrvatske zato što oni ne znaju da je to emša i šta je to emša
Provokator

Ingo

ma koji tamnoputi dečko, to je bijelac čovječe, sam je zamaskiran.

p.s. pouzdani izvori ;)

+ još to, možda je to veeeeelika vijest u ostatku hrvatske zato što oni ne znaju da je to emša i šta je to emša

jos bolje ... jebote pa tko u osijeku uopce zna sta su crnci ?

a sta je sa kaubojima i indijancima ?
vidi gledaj to ovako, moraju novinari od nečeg živit bez obzira što klinici nemaju pojma šta su napravili, a i siguran sam da će im to bit sad hit u školi, tak da slijedeće godine se ne bi čudio da cijela emša bude maskirana u neku nacističku diviziju :D
e iduće godine ima da se maskiram u kitlera i nađem par svojih vojničića i dovučem židove i spalim ih na trgu.... možda i ja budem na teveju :)
Ma ne čudim se ja klincima što su napravili maškaradu, čudim se kako je to moglo "promači " profesorima ?
I zašto nije rtl "zamutio" glasove učenicima?
Zar to nije kršenje prava djece ?
De ajde dize se frka zbog gluposti, pod jedan to je emsa, pod dva to su djeca, kad ce se zajebavat ako nece sad, pa maskare su pobogu :)
:D
Nevjerovatno,ja sam siguran da ti dečki nisu ništa loše mislili,čisto zezancija za maškare,i to završi u novinama.
Druga stvar da smo grad u kojoj ima crnaca al pobogu u osijeku nikad nisam vidio crnca...

Puno riječi o malo sutra. Nepromišljena zezancija klinaca iz EMŠE podigla prašinu u glavama licemjera, koji su zaboravili da su bili djeca. Sad će mo sve one, koji su se igrali partizana i švaba i pri tom hinili da tuku nekog "partizana" proglasit nacistima i fašistima.
:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:
PEGY

Biti će jako teško otkriti ove dečke iz priloga,bojim se da bi mogli proći puno gorje od crnca.

O tom ja pričam...samo da Osijek ne dobije svog Luku Ritza.
Totalno neodgovorno od rtl-ovaca.
Kao sto je chuck rekao, ovakve maskare [KKK, Staljin, Hitler, SS i sl.] bi bile stvar ukusa. Da se ne radi o skoli.

Nema vica, a da se netko ne osjeti pogodjenim ili ne moze uvrijediti na njega [osim onih iz Malog Koncila, ili kako se vec zovu te novine]. Zato pricanje viceva prilagodjavamo kontekstu i situaciji.

Slijedom toga, ne bih ni ovdje vidio nikakav problem da se ne radi o maskari u ustanovi koja bi trebala utjecati na mlade da na svijet oko sebe gledaju afirmativno.

Btw. cemu takvi komentari za "EMSU" [stara skracenica, da ne pisem sada noviji nazvi ;-)]? Kakva je to poruka buducim i sadasnjim ucenicima? "Ako zelis biti problematican, ili bi volio biti problematican - upisi se u EMSU" ili "Ides u EMSU?! Nema veze, ponasaj se kao kreten, ionako te svi percipiraju za kretena. Od tebe se ocekuje da se ponasas kao kreten, nemoj ih iznevjeriti."

Stigma je to koja tu skolu prati iz vremena dok ovi KKK-ovci jos nisu bili ni rodjeni. Koliko je upravo takva stigma utjecala na to da ucenici u skolu dodju odjeveni kao KKK?
dobra fora,dobra maska,zezanje cisto,frka bezveze
Leteci mungos

Stigma je to koja tu skolu prati iz vremena dok ovi KKK-ovci jos nisu bili ni rodjeni. Koliko je upravo takva stigma utjecala na to da ucenici u skolu dodju odjeveni kao KKK?

generacije i generacije su svojim radom, trudom i ingenoznoscu izgradjivale takav image te skole.

jos dok se nije ni p znalo od PRa ... svaka generacija je utkala dio svog mozaika u toj skoli.

sad kad im neka od drugih škola odgovori na način da naprave igrokaz na temu "slučaj selotejp" :lol:
kolega iz razreda se maskirao u Hannibala Lectera(izdanje s maskom i luđačkom košuljom) :) ...sad jest da je imaginarni lik ali poznato je sto on predstavlja..a da ne govorim o stvarnim likovima koji su i gori....i sad se pitam kako da to nikome nije zasmetalo, i druga stvar...jel bi to sad trebalo značiti da bi on stvarno uživao u ubijanju i konzumiranju drugih ljudi?
još jedna u nizu novinarskih gluposti.

zajebancija i ništa više. oni koji vide nešta drugo u tome su ili bedasti ili jako pokvareni.
Dakle, u Osijeku crnacka manjina nije dovoljno zastupljena, pa je opravdano ismijavati i ovakvim salama ih vrijedjati??? Bit ce da je, jer si dajemo za pravo zajebavat sve sto se krece. Hoces šiptare, bosance, hercegovce, invalide, retardirane, plavuse, radnike i neradnike, pedere, pandure, navijače i boćare... U RTL u valjda misle kroz 24 sata ispraviti mentalitet ljudi koji je nastajao stoljecima. Uglavnom, ima masa filmova koje pusta cak i RTL, a revno ismijavaju tematiku vezanu uz ovu vijest.

Ovo je tragi/komicno i znam da ima milijun drugih nacina da budes itekako zabavan. Ovo je malkice ekstremno. Ne toliko zbog teme, koliko zbog ustanove u kojoj su to napravili. Imaju povijest, jbg, trebali bi znati da sa crncima nema zajebancije.

DA su klinci ispali mamlazi, jesu, a jeli ovo vijest dana, nije...
fino su od muhe napravili slona :)
gum099

još jedna u nizu novinarskih gluposti.

zajebancija i ništa više. oni koji vide nešta drugo u tome su ili bedasti ili jako pokvareni.

ma sit sam više te političke (ne)korektnosti! kad to radi neki Borat ili Bruno onda je to fora...

joj serete vise nego novinari..slike su dospjele na telku zbog 500kn
a 99% onoga sta je bilo na televiziji je laz..znam jer sam bio tamo

Tagovi