@punk urac, išli smo i dečko i ja. Vidim da te toliko zanima, pa ne mogu da te ostavim u neznanju, ipak si mi jako draga
ne možeš da me ostaviš?
hmmm ako me pamćenje ne vara, a mislim da me ne vara, nisi li ti bila ona pametna glavica iz koje se prosulo brdo mudrosti uoči izbora o srpskom bre komunizmu ... otkud sad odjednom ta ljubav prema istočnom načinu govora, pisanja .. kako god ?
A ti si neki veliki pravopisni znalac? Kod tebe nema razlike ni kod velikog/malog slova, zareza, točke...
Ti si kao daltonist za pravopis.
Eee da...to je bilo posebno za tebe...samo sam još negdje izgubila BRE Eo ako ti je draže ovako...pa ne mogu BRE da te ostavim u neznanju. Znam da ti se ovako više sviđa...
Da, daltonist za pravopis. Kod punk urac nema razlike između velikog i malog slova, kao da ne vidi razliku, kao ni daltonist između boja. A vidim da ni Dylan nije ništa drugačiji...
Da, daltonist za pravopis. Kod punk urac nema razlike između velikog i malog slova, kao da ne vidi razliku, kao ni daltonist između boja. A vidim da ni Dylan nije ništa drugačiji...
guru te mora ispravit ...
moj nadimak se može deklinirat
dakle nije "kod punk urac..." nego je "kod punog kurca.."
kakva pobogu azra?
pretpostavljam da je to još neka osoba koja te baš ne voli/ne podnosi/ideš joj na živce?
nisam ja azra ... zaš se ljutiš odma?
pa mene ovo baš zabavlja
dada
reci
nemaš društveni život
ne ideš ko ja sa dečkom na basket i kod joze na hambi
i ne voliš belfast
i ne radiš ljeti ko animator
De nemoj me nasmijavat...vidi se da ne znaš, inače bi napisala točno - punogk urca, a ne kod punog kurca...da da da...boook Azra...do offtopičarenja...moram nastavit' učit'
punk urac
Svi smo mi AZRA!!!!!!!!
Tako je Azra!! Čim sam vidjela tvoj nick prije koji mjesec, pomislila sam da si ti, i nisam se prevarila.
De nemoj me nasmijavat...vidi se da ne znaš, inače bi napisala točno - punogk urca, a ne kod punog kurca...da da da...boook Azra...do offtopičarenja...moram nastavit' učit'
punk urac
Svi smo mi AZRA!!!!!!!!
Tako je Azra!! Čim sam vidjela tvoj nick prije koji mjesec, pomislila sam da si ti, i nisam se prevarila.
Pogotovo kod onog konja Crnjca...da vidiš što nam je sve baljezgao na predavanju...koliko krava ima zubi, pa svakog od nas to pitao...pa onda rekao da krava nema zube već nešto kao češljiće...ma 100ka!
hmmm možda ponekad naginjem lezbo akcijama ... al samo ponekad stvarno
ne znam ja kak ti izgledaš, možda nisi moj tip
vjerojatno nisi
želim te upoznat da vidim jesi stvarno tako hmmmmm kak da se izrazim maloumna il to ovaj virtualni svijet šalje iskrivljenu sliku tvoje nazovimo ju inteligencije
hmmm možda ponekad naginjem lezbo akcijama ... al samo ponekad stvarno
Isto k'o i Azra. Znala nam je nekad dolazit u školu s nekim čudnim ugrizima...
punk urac
želim te upoznat da vidim jesi stvarno tako hmmmmm kak da se izrazim maloumna il to ovaj virtualni svijet šalje iskrivljenu sliku tvoje nazovimo ju inteligencije
Zato ja tebe ne želim upoznati i gubiti vrijeme na već provjereno maloumnu osobu bez mozga.
Moguće, samo ne ne znam u kojem bi smjeru vaša veza otišla jer nije dobro kad su osobe preslične, možda bi se međusobno poubijale ili bi brzo jedna drugoj dosadile, šta znaš...?
Ajde BRE ako te što zanima pitaj na PM, ne da mi se više offtopičarit, kažem ti moram učit matematiku, a mislim da bi i tebi bilo pametno da se prihvatiš knjige pa da diplomiraš tu svoju psihologiju. Btw, kako je u Zagrebu, jel pada snijeg?
Ajde BRE ako te što zanima pitaj na PM, ne da mi se više offtopičarit, kažem ti moram učit matematiku, a mislim da bi i tebi bilo pametno da se prihvatiš knjige pa da diplomiraš tu svoju psihologiju. Btw, kako je u Zagrebu, jel pada snijeg?