Domaći centimetri?
s kolikima ste se susretali?imaju li domaći dečki potencijala?
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni
bazooka_joePo SI sustavu je oznaka (m) metar, a ostalo cm, mm, km...tocno,cm nisu bitni. ja mjerim po SI-ju,u mm,zvuci bolje.
mali_ivica
bazooka_joePo SI sustavu je oznaka (m) metar, a ostalo cm, mm, km...tocno,cm nisu bitni. ja mjerim po SI-ju,u mm,zvuci bolje.
predmetci za umanjenice ili uvečanice, ali glavna oznaka je metar.![]()
Dakle...ops:">
nicoll
ma đaba vama vaši centimetri i milimetri ak vam je ženska sretnija poslije dobrog shopinga nego nakon sexa s vama![]()
simo031Ne želim se hvaliti, ali kod mene je dvadeset i dva. Jedanaest unutra i jedanaest van.
![]()
Samo je jedan broj bitan za sreću i zadovoljstvo žene. Broj "debelog" računa u banci.
k:">
nicollma đaba vama vaši centimetri i milimetri ak vam je ženska sretnija poslije dobrog shopinga nego nakon sexa s vama
![]()
MissTakemjeri se raznim pomagalima
e a odakle mjerite
jel' od repa ili s toplomjerom
![]()
nicollma đaba vama vaši centimetri i milimetri ak vam je ženska sretnija poslije dobrog shopinga nego nakon sexa s vama
![]()
KIKIRIKI

bazooka_joepati od sindroma jako ladne vode
nevjerojatno, ali od jedne forumašice saznao sam da registrirani korisnik pati od 'sindroma ladne vode', ak' me kontate...![]()
Mother Earthregistrirani korisnik što ti imaš reći na ovu temu?!
bazooka_joe
nevjerojatno, ali od jedne forumašice saznao sam da registrirani korisnik pati od 'sindroma ladne vode', ak' me kontate...![]()
cobi
kakve ja veze sa ovom temom imam ?![]()
Someone
bazooka_joe
Jel se to mene proziva ili se meni to samo čini a?
sunce moje malonicolli meni je sex nekad individualan. jesam li ja normalan?Eo sad stvarno...
ne mogu reći da sam imala neka šokantna iskustva s ektremima..
sve je to tu negdje..i nema smisla pričati o veličini, đaba i da imaš ne znam kakvog pitona ak ne znaš što ćeš s njim...
meni se sve u svemu najbitnijim ispostavilo iskustvo dečka i komunikacija (u sexu, iliti za vrijeme..kako god)!
Iako, meni je sex individualan...sa svakim je drukčije, ovisi o tome kako se ja osjećam pored te osobe, a to nema veze sa veličinom...
I ne znam za dr ženske ali moja prva misao kad mi se netko svidi se ne odnosi na to što on ima u gaćama...tak da nek ti ne bude bad koliki god da ti je, ti koji si načeo ovu temu!
nisu ni žene sve iste..
bazooka_joenevjerojatno, ali od jedne forumašice saznao sam da registrirani korisnik pati od 'sindroma ladne vode', ak' me kontate...
Spore
Mozes imat alat ko japanac ako ju dobro napalis , obavis posao jezikom i radis jedno pol sata mala ce biti prezadovoljna![]()

water
i zato apstiniraš...hihihi
bazooka_joe
nevjerojatno, ali od jedne forumašice saznao sam da registrirani korisnik pati od 'sindroma ladne vode', ak' me kontate...ma laže djubre...evo slike lične...
unleashed
kakva loša i prastara fora za reaktivaciju teme, haha...al neka, dobra je zeza, zašto ne nastavit?![]()
ja nikad nisam nijednom mjerila, al su svi bili preko 20, časna pionirska![]()
rori 1ko prizna, pola mu se praštaVidim da sam prozivana od više forumaša i stvarno ne kužim o čemu se radi.Molim Vas da mi netko objasni kakav sex skanadal,kakva ladna voda o čemu vi to? Vrlo rado ću odgovoriti samo ako mi netko kaže o čemu se radi.

rori 1
Vidim da sam prozivana od više forumaša i stvarno ne kužim o čemu se radi.Molim Vas da mi netko objasni kakav sex skanadal,kakva ladna voda o čemu vi to? Vrlo rado ću odgovoriti samo ako mi netko kaže o čemu se radi.![]()
semir
što se tiče veličine sve ženske odgovaraju a što nekažu malo o njihovoj dubini i širini ja bacio liz jednoj ženskoj i nakljašljem se a ono odjednom EHO nisam mogao vjerovati bilo je kao hrenovka u tunelu
trauma_ossemir
što se tiče veličine sve ženske odgovaraju a što nekažu malo o njihovoj dubini i širini ja bacio liz jednoj ženskoj i nakljašljem se a ono odjednom EHO nisam mogao vjerovati bilo je kao hrenovka u tunelu
Ma to je tebi glavi bio EHO..