Offtopic

Forum

chaknoris

@wombat

Koliko sam dugo smišljao? Sekundu, riječi samo krenu. Pišem romane, eseje, kratke priča, pa mi onda to nije problem.

O čemu ja uopće pišem? O tukcima koji su si umislili da su nešto. O dangubama koje evidentno imaju viška vremena.
Ma koji crni snowboarding ovdje? Šta je svima vama? Ako se drogirate onda je to razumljivo. Idete uspoređivate Austriju i Italiju s Slavonijom. Pa na čemu ste.
I te priče o mobingu. "Nitko nas ne voli". Isto kao moj poznanik iz Zagreba, koji se bavi kite-surfingom, snowboardingom i svakom mogućom budalaštinom, samo da ne bi radio.
Ma koje crne veze ima itko odavdje s skijanjem?

da pises romane, eseje i sl. cisto sumnjam da bi bio ovjde i srao!!!

pozz piskaralo!!!
:wink:
andrija PM

chaknoris

@wombat

Koliko sam dugo smišljao? Sekundu, riječi samo krenu. Pišem romane, eseje, kratke priča, pa mi onda to nije problem.

O čemu ja uopće pišem? O tukcima koji su si umislili da su nešto. O dangubama koje evidentno imaju viška vremena.
Ma koji crni snowboarding ovdje? Šta je svima vama? Ako se drogirate onda je to razumljivo. Idete uspoređivate Austriju i Italiju s Slavonijom. Pa na čemu ste.
I te priče o mobingu. "Nitko nas ne voli". Isto kao moj poznanik iz Zagreba, koji se bavi kite-surfingom, snowboardingom i svakom mogućom budalaštinom, samo da ne bi radio.
Ma koje crne veze ima itko odavdje s skijanjem?

i ja pišem romane, heheheheheheehhhhhhheeeh

:wink:
chaknoris

always ready

i ja pišem romane, heheheheheheehhhhhhheeeh

Fenomenalno :)

Imam prijedlog. Budući da oboje pišemo, mogli bi organizirati kreativni brainstorming.

Moj prijedlog je sljedeći, dakako prijedlog je otvoren za raznorazne dorade; nabavimo barem litru apsinta, litru domaće šljivovice kupljene kod baka Mare na tržnici, gajbu piva. Glazbu Tom Waitsa, Screamin Jay Hawkinsa, Frank Sinatru i Franju Kneževića. Staru Ladu Special. Baranjske ceste, kišna noć. Drink and drive.
To silno otvaranje viših centara svijesti, pomoći će nam u nezapamćenoj zbirci kratkih priča. Stari Raymond Carver izgledati će kao zadnji prepisivački dotepenac ;)
What do you say?

kažem da mi domaća šljiva i apsint ne trebaju da si spalim želučanu stijenku, mogu to preskočit.

i nisam zagovaratelj neoprezne vožnje.

A što se tiče lade specijal može i trabant, nevažno.

inače . . . .svi mi možemo bit romanopisci i pričat kako smo mi pisci, i kako nama zato nije problem napisat nešto veoma dosljetljivo, zanimljivo i duhovito...samo mo će to čitat....možda ako se ipak narokam spomenutog nektara od najpopularnije domaće voćke, hehehehhhhehehheg
A izboru glazbe uopće nije potreban komentar
chaknoris

Moj prijedlog je sljedeći, dakako prijedlog je otvoren za raznorazne dorade; nabavimo barem litru apsinta, litru domaće šljivovice kupljene kod baka Mare na tržnici, gajbu piva. Glazbu Tom Waitsa, Screamin Jay Hawkinsa, Frank Sinatru i Franju Kneževića. Staru Ladu Special. Baranjske ceste, kišna noć. Drink and drive.
To silno otvaranje viših centara svijesti, pomoći će nam u nezapamćenoj zbirci kratkih priča. Stari Raymond Carver izgledati će kao zadnji prepisivački dotepenac ;)
What do you say?

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm, hunter s. thompson anyone? ;)

Tagovi