tonka_21hahaha...pa da...ajmo sve zaboraviti i pustiti da nas vode srbi ili komunjare...hm... mogli bi i jesmo,hahaha..iovako srbi imaju veca prava nego mi... joj ma ciko Josipovic je divan bas pravi intelektualac koji ni govor ne moze zapamtiti nego mora procitat,pravi profesor fakulteta..haha
tonka_21TI si jako pametna osoba i sumnjam da ti ja neuka trebam nesto objasnjavati. Pa ako si malo gledao i pratio kampanju i vidio sto je Josipovic obecao onda su tvoja pitanja suvisna...Vjerujem da ce nas Josipovic izvesti na pravi put, imali smo vec Ivu ali je brzo zbrisao iako je imao sansu da vise toga promjeni nego sam predsjednik... a nasim ljudima je najvaznije da je covjek kao skolovan i da zna kvalitetno srati,taj uvijek pobjeduje..kao sto i je..meni nije ni jedan drag,ai pametnog i postenog nismo mogli dobiti jer smo jos u prvom krugu pogrijesili,odmah smo izabacili one koji i malo vrijede i koji su stvarno pametni i posteni a kod nas to ne prolazi..tko smisli bolje bajku taj prolazi -uvijek!
fantastično