Offtopic

Forum

a vidim i kulturan si.
evo,..čovjek je lijepo napisao

@Monstrum ... ti si vidim jako kulturan... a i pametan... i sav si super... i radiš u vodovodu..ili si povezan s nekim tko radi...ili si jednostavno..ne znam.. ne ću na tvoj nivo...
da si bar malo na mojoj razini znao bi kako se ophodi s ljudima, no pošto nisi ne mogu ti pomoći. moraš sam uvidjeti neke stvari i zapitati se.
ophodi..dobar si , dobar.... inače spamamo..ja odgovorima na tvoje provokacije, ti svojim glupim postovima.. tako da...Sretan Božić:-D
lijepo je čovjek na 1. str..pred kraj napisao zašto je loše to što vodovod radi..al ti vjeruj u što hoćeš..legitimno...aj aj
audiworld

ophodi..dobar si , dobar.... inače spamamo..ja odgovorima na tvoje provokacije, ti svojim glupim postovima.. tako da...Sretan Božić:-D
lijepo je čovjek na 1. str..pred kraj napisao zašto je loše to što vodovod radi..al ti vjeruj u što hoćeš..legitimno...aj aj

skreces sa teme...
cinjenica je da ne znas cime se vodovod osijek kao gradjevinska firma bavi i koje ovlasti putem suglasnosti za obavljanje gradjevinskih radova (licenca) ima...
to sto je vodovod ujedno i komunalno poduzece nije nis novo ima tog i u drugim gradovima, a kada to zakonski postane problem razdvojice se na dvije "bratske" firme i problem rijesen...
@hell aj nemoj da netko ovo čita jer će počet plakat.... napisao sam da možeš otvorit firmu i dobit licencu za gotovo što želiš... oni imaju licencu na razini ne znam... smijeha? mto im omogućuje da rade svoju prvotnu ulogu..a ne , kao što si ti valjda uvjeren, grade okolo nebodere.. možeš ti biti kooperant , al da 1. firma odradi 99% posla, a ti 1%..u tom smislu ok.. al spominjat vodovod kao velebnu građevinsku firmu..de molim te