Ima jedna krasna kujica, mješanka, o kojoj se brinemo i hranimo ju i trudna je. Očekuje se da će do kraja siječnja imati štence kojima će biti potreban topli dom. Jedan dio prošlog legla smo uspjeli udomiti, a onaj drugi dio, koji je ostao, oni su svi nažalost poginuli na cesti blizu koje kujica živi. Bilo bi šteta da se ista sudbina dogodi novom leglu. Zato poklanjamo štence u dobre ruke svima koji se jave na [email protected].
Nadam se da će biti zainteresiranih vlasnika.
Poklanjam štence
Društvo, politika
Re: Poklanjam štence
Evo, štenci su se izlegli taman za novu godinu i ima ih 6 komada (mješanci).
Negdje prva dva-tri tjedna moraju sisati, a nakon toga ih se može udomiti.
Nadam se da će se naći netko tko ih želi udomiti jer se nalaze na prometnom mjestu i iz dosadašnjeg iskustva znamo da su svi preostali štenci iz prijašnjeg legla bili pregaženi.
Nadam se da će se naći netko tko ih želi udomiti jer se nalaze na prometnom mjestu i iz dosadašnjeg iskustva znamo da su svi preostali štenci iz prijašnjeg legla bili pregaženi.
Isis
Evo, štenci su se izlegli taman za novu godinu i ima ih 6 komada (mješanci).
Samo za info štenci bi trebali sisati minimalno šest tjedana . . .
Re: Poklanjam štence
Čuo sam više informacija vezanih za tu tvrdnju, al bez obzira kolko god trebali još sisati, samo da ih se udomi.
e...bilo bi lijepo da opišeš mamu..mislim, da ljudi znaju..jel velika, mješanac čega..ako možeš pogodit.itd.. ja imam psa..pa ne bih uzimao..al ono..možda nekog zanima.