Mamini sinovi
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni
Re: Mamini sinovi
žena
Zanima me po vasem misljenju kakvog se decka moze nazvat mamin sin?![]()
blago retardiranog i nesposobnog za samostalan život bez mamine sise....
žena
Zanima me po vasem misljenju kakvog se decka moze nazvat mamin sin?![]()
Edipa

Nemojte ih brkati s muškarcima koji se redovito čuju sa svojom mamom-to može biti znak odanosti,odgovornosti,poštovanja i dobrog odgoja, a takav vam i treba
Veza s maminim sinom može biti super, jer vi ste njegova nova željica i igračka i obasipati će vas pažnjom i poklonima za koje lovu žica (ili krade) od mame. U tim trenucima neće se ni sjetiti mame jer mu je super i sebičan je.E, kad mu se nova igračka ofuca, tad će se sjetiti mame i poćeti se vaditi na fore tipa "moram pitat mamu", "moja mama ovo"," moja mama ono"...a vi će te pomisliti kakvu kučku taj jadničak ima za majku. Ako to i progutate i baš se nedate i želite ga spasiti od njegove strašne mame pa se i udate za njega znajte da će te vi zamjeniti mamu,uz vas će cijelu noć igrati igrice na pc ili ps (najnovijem,naravno),živjeti će te u maminoj kući ili još gore s njom u stanu, a neka druga će biti nova igračka.
volumeslažem se sa svime, i sto je najgore ja sam s takvim
draga moja, ako si svjesna toga, onda daj petama vjetra dok nije kasno
PEGYMamini sinovi su razmaženi muškarci.Oni ne moraju biti glupi, ali su zato neodgovorni i baš stoga im odgovara da se i nakon 2.desetljeća života "skrivaju iza mamine suknje" jer ne moraju razmišljati niočemu bitnome (računi,zarada i raspodjela troškova i sl.) već samo o svojoj ugodi.
Nemojte ih brkati s muškarcima koji se redovito čuju sa svojom mamom-to može biti znak odanosti,odgovornosti,poštovanja i dobrog odgoja, a takav vam i treba.
Veza s maminim sinom može biti super, jer vi ste njegova nova željica i igračka i obasipati će vas pažnjom i poklonima za koje lovu žica (ili krade) od mame. U tim trenucima neće se ni sjetiti mame jer mu je super i sebičan je.E, kad mu se nova igračka ofuca, tad će se sjetiti mame i poćeti se vaditi na fore tipa "moram pitat mamu", "moja mama ovo"," moja mama ono"...a vi će te pomisliti kakvu kučku taj jadničak ima za majku. Ako to i progutate i baš se nedate i želite ga spasiti od njegove strašne mame pa se i udate za njega znajte da će te vi zamjeniti mamu,uz vas će cijelu noć igrati igrice na pc ili ps (najnovijem,naravno),živjeti će te u maminoj kući ili još gore s njom u stanu, a neka druga će biti nova igračka.
eto žena objasnila sve, to je to.
PEGYISSTINA
Mamini sinovi su razmaženi muškarci.Oni ne moraju biti glupi, ali su zato neodgovorni i baš stoga im odgovara da se i nakon 2.desetljeća života "skrivaju iza mamine suknje" jer ne moraju razmišljati niočemu bitnome (računi,zarada i raspodjela troškova i sl.) već samo o svojoj ugodi.
Nemojte ih brkati s muškarcima koji se redovito čuju sa svojom mamom-to može biti znak odanosti,odgovornosti,poštovanja i dobrog odgoja, a takav vam i treba.

morgannađu si ženu koja im zamjeni mamu
xxxx
trauma_osBaš me zanima što bude s maminim sinovima kada mame više nema
Pa ne mijenja se ništa previše. Trenutno sam slobodna, ali znam što to je:
I dalje bolje kuham od njegove mame.
I dalje je sa mnom u krevetu a ne s mamom
PowerPuff
trauma_os
I dalje je sa mnom u krevetu a ne s mamom![]()
Iuuu ...
trauma_os
PowerPuff
trauma_os
Iuuu ...![]()
Ajde, ajde..znaš o kojem moćnom oružju pričam
trauma_osIuuu ...
ajde, kao da nema gorih stvari od toga

Ima žena koje su udane za takve muškarce i moraju odabrati način na koji se bore protiv posesivnih majčinskih nagona.
ni vrag da u par godina veze nisu skužile s čim imaju posla?
a takvi muškarcu ostaju mamini sinovi do kraja života..ili dok mater ne umre..
Ma što je vama, pametan muškarac zna kome je gdje mjesto!
Možda dovoljno govori tvoj avatar.
Sori ali danas nemam smisla za humor.
maniche
Pametan muškarac također ili nije oženjen ili ima više žena![]()
Ili je oženjen za onu pravu
Frost
maniche
Pametan muškarac također ili nije oženjen ili ima više žena![]()
Ili je oženjen za onu pravui samo za nju, ne i za svoju obitelj.
Kako ste svi čudni i isključivi.
Pravi muškarac zna "pomiriti" tj.pronaći ravnotežu između svoje žene i svoje obitelji i njezine obitelji ....svi trebaju biti jedna proširena obitelj bez isključivanja i podmetanja.
Pravoj ženi netreba muškarac koji nezna cijeniti svoju obitelj.
PowerPuff
Natječeš se s njegovom mamom?!?!??

PEGY
PowerPuff
Natječeš se s njegovom mamom?!?!??![]()
Možda da pročitaš i moj post prije toga, al s razumijevanjem. Zapravo, pročitaj sve od početka.
PowerPuffMiješaš realnost sa odrastanjem
Možda dovoljno govori tvoj avatar.
Sori ali danas nemam smisla za humor.
čemu prvi dio posta kad si skužila da se šalim?
nej bit nervozna, vidi kako lijep dan vani, cameo vozi za 13 kn, zabranili pušenje..life's beautiful
Unatoč kvaki 44 i 47, evo obećavam da ću biti dobra i poslušna do kraja dana

dr. zoidberg
dobro, onda pazite kako odgajate sinove, mamice i buduće mamice ...
da, slazem se.
problem je u mamama. trebaju odgajati muskarce kao muskarce, a ne curice.