Mamini sinovi

Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni

Mamini sinovi

Zanima me po vasem misljenju kakvog se decka moze nazvat mamin sin? :roll:

Re: Mamini sinovi

Onog koji te ševi , a misli na mamu :lol:
žena

blago retardiranog i nesposobnog za samostalan život bez mamine sise....
mušku osobu koja ima majku...
žena

Edipa :)
sve iznad navedeno...;)

Onog koji se čuje s njom skoro svaki dan, pušta joj da se petlja u sve sfere njegovog života i, što je još gore, da ima utjecaja na njih. Iiiiiiiiiiiik..
...onog koji nema dovoljno mozga i muda da razmišlja u životu sam, već mama to radi umjesto njega.....

Onog kojem mama diktira budućnost i općenito planove, koji si sam ne zna kupiti poštene gaće, koja se previše petlja u njegov privatni život. Sve znam.
Mamini sinovi su razmaženi muškarci.Oni ne moraju biti glupi, ali su zato neodgovorni i baš stoga im odgovara da se i nakon 2.desetljeća života "skrivaju iza mamine suknje" jer ne moraju razmišljati niočemu bitnome (računi,zarada i raspodjela troškova i sl.) već samo o svojoj ugodi.
Nemojte ih brkati s muškarcima koji se redovito čuju sa svojom mamom-to može biti znak odanosti,odgovornosti,poštovanja i dobrog odgoja, a takav vam i treba (y) .

Veza s maminim sinom može biti super, jer vi ste njegova nova željica i igračka i obasipati će vas pažnjom i poklonima za koje lovu žica (ili krade) od mame. U tim trenucima neće se ni sjetiti mame jer mu je super i sebičan je.E, kad mu se nova igračka ofuca, tad će se sjetiti mame i poćeti se vaditi na fore tipa "moram pitat mamu", "moja mama ovo"," moja mama ono"...a vi će te pomisliti kakvu kučku taj jadničak ima za majku. Ako to i progutate i baš se nedate i želite ga spasiti od njegove strašne mame pa se i udate za njega znajte da će te vi zamjeniti mamu,uz vas će cijelu noć igrati igrice na pc ili ps (najnovijem,naravno),živjeti će te u maminoj kući ili još gore s njom u stanu, a neka druga će biti nova igračka.

Slažem se sa prošlim postom, i sama želim biti u dobrim odnosima sa majkom svojeg dečka, ali da se petlja u njegov/naš život sa svojim kreiterijima i očekivanjima ili ne daj Bože da on želi da mu ja zamijenim majku. Meni će ručak zagorjeti i neće biti možda super fino svaki put, ali naučit ću. Najgori su oni koji od djevojke traže projekciju "savršene svoje majke".
po meni su mamini, ( ali i tatini sinovi ) uz sve navedeno, i oni koji rade sranja, iz kojih ih redovito vade mame i tate, a sami nisu sposobni pošteno se najest. znam jednog koji čeka mamu da dođe s posla da mu ugrije ručak.
slažem se sa svime gore navedenim... to su oni koji su mange ovo ono, kao uživaju u životu, al kad dođe neki problemčić onda su manji od makovog zrna... naravno, bez posla i na "maminoj/tatinoj sisi"...
slažem se sa svime, i sto je najgore ja sam s takvim
volume

slažem se sa svime, i sto je najgore ja sam s takvim

draga moja, ako si svjesna toga, onda daj petama vjetra dok nije kasno
PEGY

Mamini sinovi su razmaženi muškarci.Oni ne moraju biti glupi, ali su zato neodgovorni i baš stoga im odgovara da se i nakon 2.desetljeća života "skrivaju iza mamine suknje" jer ne moraju razmišljati niočemu bitnome (računi,zarada i raspodjela troškova i sl.) već samo o svojoj ugodi.
Nemojte ih brkati s muškarcima koji se redovito čuju sa svojom mamom-to može biti znak odanosti,odgovornosti,poštovanja i dobrog odgoja, a takav vam i treba (y) .

Veza s maminim sinom može biti super, jer vi ste njegova nova željica i igračka i obasipati će vas pažnjom i poklonima za koje lovu žica (ili krade) od mame. U tim trenucima neće se ni sjetiti mame jer mu je super i sebičan je.E, kad mu se nova igračka ofuca, tad će se sjetiti mame i poćeti se vaditi na fore tipa "moram pitat mamu", "moja mama ovo"," moja mama ono"...a vi će te pomisliti kakvu kučku taj jadničak ima za majku. Ako to i progutate i baš se nedate i želite ga spasiti od njegove strašne mame pa se i udate za njega znajte da će te vi zamjeniti mamu,uz vas će cijelu noć igrati igrice na pc ili ps (najnovijem,naravno),živjeti će te u maminoj kući ili još gore s njom u stanu, a neka druga će biti nova igračka.

eto žena objasnila sve, to je to.
PEGY

ISSTINA
Baš me zanima što bude s maminim sinovima kada mame više nema :S
snadu se, prilagode se uvijetima hehe
nađu si ženu koja im zamjeni mamu
morgan

nađu si ženu koja im zamjeni mamu

xxxx
trauma_os

Pa ne mijenja se ništa previše. Trenutno sam slobodna, ali znam što to je:

I dalje bolje kuham od njegove mame.
I dalje je sa mnom u krevetu a ne s mamom :-D
PowerPuff

trauma_os

Iuuu ... :punch:

trauma_os

PowerPuff

trauma_os

Ajde, ajde..znaš o kojem moćnom oružju pričam :winkiss:

trauma_os

ajde, kao da nema gorih stvari od toga LOL
Hehe imaš ti pravo :D To je najmočnije oružje, samo mi je na prvu ruku zvučalo malo freaky :P

Ako hoće biti s mamom neka idu kod nje. Ja ne želim slušati naklapanja o šniclama njegove mame.
Da draga, ti ne moraš.
Ima žena koje su udane za takve muškarce i moraju odabrati način na koji se bore protiv posesivnih majčinskih nagona.
Pa šta su se udale za takve muškarce?!
ni vrag da u par godina veze nisu skužile s čim imaju posla?
a takvi muškarcu ostaju mamini sinovi do kraja života..ili dok mater ne umre..
Ne znam, pitaj ih :-)

Ma što je vama, pametan muškarac zna kome je gdje mjesto!

Pametan muškarac također ili nije oženjen ili ima više žena :D
Miješaš realnost sa odrastanjem
Možda dovoljno govori tvoj avatar.

Sori ali danas nemam smisla za humor.
maniche

Ili je oženjen za onu pravu ;) i samo za nju, ne i za svoju obitelj.
Frost

maniche

Ili je oženjen za onu pravu ;) i samo za nju, ne i za svoju obitelj.

Kako ste svi čudni i isključivi.
Pravi muškarac zna "pomiriti" tj.pronaći ravnotežu između svoje žene i svoje obitelji i njezine obitelji ....svi trebaju biti jedna proširena obitelj bez isključivanja i podmetanja.
Pravoj ženi netreba muškarac koji nezna cijeniti svoju obitelj.
PowerPuff

trauma_os

Natječeš se s njegovom mamom?!?!?? :nono:
PEGY

PowerPuff

trauma_os

Natječeš se s njegovom mamom?!?!?? :nono:

Možda da pročitaš i moj post prije toga, al s razumijevanjem. Zapravo, pročitaj sve od početka.
A mož i Frosta još jednom, on rijetko ima iskrivljene stavove.
PowerPuff

Miješaš realnost sa odrastanjem
Možda dovoljno govori tvoj avatar.

Sori ali danas nemam smisla za humor.

čemu prvi dio posta kad si skužila da se šalim? :D

nej bit nervozna, vidi kako lijep dan vani, cameo vozi za 13 kn, zabranili pušenje..life's beautiful :)
Da, imaš pravo :-)
Unatoč kvaki 44 i 47, evo obećavam da ću biti dobra i poslušna do kraja dana :yes:
A nitko nije pomislio da ima vise slucaja "mamina kcer" :)
to su razmazeni mamini sincici koji ocekuju da se cijeli svijet vrti oko njih, a kada shvate da tako ne ide,odu plakati mamici.
dobro, onda pazite kako odgajate sinove, mamice i buduće mamice ...
dr. zoidberg

dobro, onda pazite kako odgajate sinove, mamice i buduće mamice ...

da, slazem se.
problem je u mamama. trebaju odgajati muskarce kao muskarce, a ne curice.

Tagovi