Printer mi od jučer ne printa dokumente s kompa koji su mi potrebni, stvarno potrebni.
Skenira i kopira, ali ne printa. Komp. sustav ga prepoznaje, ali kad pošaljem tekst na printanje on ga samo slaže "2 documents pending for.."
Pokušavam naći grešku u programima ali ne ide mi.
[Problem] Printer ne printa
Računala, znanost, tehnologija
Jel ne printa i nepotrebne dokumente ili samo potrebne?
Ne printa ništa, probala sam svašta isprintati al ne reagira" samo slaže dokumente za printanje na hrpu". Ja stisnem "Print" on ga preradi za printanje i ne počne raditi. ne pošalje ni obavijest za neku grešku ni ništa.
Sve se bojim da su Windowsi XP sp2 profes. u pitanju. A tu sam tele.I još ne mogu ni na podršku jer su kopirani.
Sve se bojim da su Windowsi XP sp2 profes. u pitanju. A tu sam tele.I još ne mogu ni na podršku jer su kopirani.
E pa sad printa. www.epson.com
reinstaliraj ga
Nisam morala dirati OS. Bilo je dovoljno da printer ugasim, izvučem iz struje i nakon par min opet sve uključim i na epson.com pokrenem daljinsko skeniranje printera i automatsko otklanjanje greške,to radi samo u Inter.Expl. a ja sam jučer imala neki update Mozille, možda je to nešto zeznilo. Sad je OK.
Eto sad opet imam problem s tim j... printerom.
Kada ga priključim na laptop tekstualne stranice printa mi crveno i neznam kako to riješiti. Kada isti tekst pošaljem na drugi komp i printam istim tim printerom dobijem crna normalna slova, samo sa laptopa piše crveno.
I nemogu nači ništa u properties što bi ličilo na podešavanje boje, tj podešeno je na automatic. Na laptopu imam W7, a na ostalim kompovima W xp pa je i podrška sa epsona totalno drugačija i mislim da je tu negdje greška-ALI GDJE??
Možda netko već imao takvih problema?
Kada ga priključim na laptop tekstualne stranice printa mi crveno i neznam kako to riješiti. Kada isti tekst pošaljem na drugi komp i printam istim tim printerom dobijem crna normalna slova, samo sa laptopa piše crveno.
I nemogu nači ništa u properties što bi ličilo na podešavanje boje, tj podešeno je na automatic. Na laptopu imam W7, a na ostalim kompovima W xp pa je i podrška sa epsona totalno drugačija i mislim da je tu negdje greška-ALI GDJE??
Možda netko već imao takvih problema?
dok naštimavaš dokument za printanje tam negdje mora biti opcija boja gdje možeš naštimat crno/bijelo printanje, ili ti se možda potrošila crna...
EDIT: ovo drugo zanemari, sad sam skužio da si napisala das printala s istim printerom na drugom računalu...
EDIT: ovo drugo zanemari, sad sam skužio da si napisala das printala s istim printerom na drugom računalu...
uopće mis e ne otvori opcija podešavanja dokumenta za printanje ( kao što ima u Wxp) već čim kliknem na print on ga šalje na printanje ništa me ne pita (koliko stranica,ovo-ono).
je li printer i dalje printer ako ne printa?
DonQuijoteje li printer i dalje printer ako ne printa?
onda je neprinter. nisi nikad čuo za neprinter?

josephine01
DonQuijoteje li printer i dalje printer ako ne printa?
onda je neprinter. nisi nikad čuo za neprinter?![]()
poznato mi...
PEGY
uopće mis e ne otvori opcija podešavanja dokumenta za printanje ( kao što ima u Wxp) već čim kliknem na print on ga šalje na printanje ništa me ne pita (koliko stranica,ovo-ono).
iz kojeg programa printaš, koji printer imaš ?
provjeri u control panel->printers and faxes jel postoji tamo tvoj printer i onda desni klik na njega i set as default (ako već nije).. probaj printat
PEGY
Rabi File -> Print (oliti Office sfera -> Print).
Moj epson je izletio kroz prozor..isto je tako se predomišljao,oće-neće.
sve to radim što ste predložili, ali on tekst PRINTA CRVENO i to samo s laptopa, s drugih kompova printa OK. laptom ima Windows 7, a ostali W xp.
Pegaže, provjeri si postavke stranice (njene margine, širinu, dužinu i sl.) u samom programu iz kojeg printaš. Kod nas na poslu je znao biti problem s printanjem jer je Word iz samo njemu znanog razloga po defaultu prepoznavao stranice kao A3, umjesto standardnih A4.