Crtići :)

Kultura, zabava, sport, hobby

Crtići :)

Pogledam današnju djecu kakva sranja gledaju od crtića... ono što smo mi nekada gledali to su bili pravi crtići pa eto da se malo podsjetimo

i tako dalje da ne nabrajam :)

pa eto uživajte :)
i mislim da je ovo zaslužilo koji kikoš :)
Aaaaaaw, Snješkooo :)
Definitivno si u pravu!
Laaaaaaaajk :D
Blufonci su zakon!

Re: Crtići :)

Najbolji crtić je Tom & Jerry [ bar meni :) ] ... a ne ova sranja koja se sada prikazuju, samo loše utječu na odgoj djece...
mislim da je velika zabluda urednika na TV da današnji klinci ne bi uživali u ovim starim crtićima.neke teme u njima su univerzalne i svako dijete bi ih razumjelo.
od ovih novijih ovo mi je definitivno favorit.a i poučan je.
htjedoh stavit Gustava... novopečena trudnica me pretekla :D :)
Frost

... :haha: :haha: :haha: Gustav mi je bio jedan od omiljenijih likova :-)....nego, ima onaj neki crtić - lik je izgledao kao Kvisko i govorio je nešto kao "tutn-čkčk-čk"....znam da je opis za riknit, ali možda netko znade :-)
anakonda

Frost

... :haha: :haha: :haha: Gustav mi je bio jedan od omiljenijih likova :-)....nego, ima onaj neki crtić - lik je izgledao kao Kvisko i govorio je nešto kao "tutn-čkčk-čk"....znam da je opis za riknit, ali možda netko znade :-)

Pluk u svemiru

...eh, Pluk u svemiru - to je taj, živijo ti men' @bezily 100 godina :-)
Ajoooj vata me nostalgija...e to su bili crtići, a ne ovo što današnja djeca gledaju...
Nego kako se nitko nije sjetio HE-MANA???? Čak smo i igračke imali i album sa sličicama :D

Re: Crtići :)

a grasko grad? a majstor fantac ?a onaaaaj... maxim maxim zlocest je, stalno gnjavi susjede i nitko nista ne moze... nesto... neznam kak se taj zvao :D a kapetan zaspan ? a kljukica kvaki? a gdje je jura ? a nogalo nogalo ? i onaj lik.. gospodar brzine ili tako nesto ? vozio je onaj brzi auto i imo je super pjesmu na pocetku :D al davno je to bilo, ko ce se vise sjecat... :D
a sandokan ??? ajoj
nik praskaton gad dem it! :D
joj zadnji je obecavam , necu vise razmisljat o tom.. kud otvori temu opce ludjak ! onaj o ljudskom tijelu i krvnim zrncima i borbama bakterija i onih dobrih u tijelu ? :D
Ja bih bila opet dijete da idem u vrtić i da gledam Loleka i Boleka.
hulk

joj zadnji je obecavam , necu vise razmisljat o tom.. kud otvori temu opce ludjak ! onaj o ljudskom tijelu i krvnim zrncima i borbama bakterija i onih dobrih u tijelu ? :D

Kombiniram.....to ti je moje tijelo ili u orginalu la vie ili tako nešto,francuski baš ne znam,ali fenomenalan crtić, a imao je i tu obrazovnu crtu :)
La vie :)

Potpisujem sve ovo što je hulk napisao :) ah, to su bili dani xD
A je to ! :D
Voltron, Saber rider.....onaj kojot i ptica trkačica...Superman...Tom i Jerry...Štrumfoviiiii :D
Kapetan Zaspan, Danko Bananko, Vatrogasac Sam, Brum...
nisu neki, al eto...
jeremy

Kapetan Zaspan, Danko Bananko, Vatrogasac Sam, Brum...
nisu neki, al eto...

danko bananko je divan crtić :)
Ptica trkačica i kojot :) Zakon crtić...

Tagovi