Zatim, na moj užas, a vjerujem i mnogih drugih koji su ulazili u taj WC, kada sam ušla u WC, zamalo da nisam povratila! Smrdjelo je kao da je netko vršio veliku nuždu po svim dijelovima WC-a. I što je najgore, to nije prvi put, STALNO je tako! A WC-i su odvratni, kud smrde, WC školjke su zaštopane i ne znam kojih više smradova ima, samo mogu reći da je odvratno!
A s obzirom da je to jedan poznati trgovački centar, u središtu grada, to si nikako ne bi smio dopustiti! Na vratima imaju svi oni slini potpisi djelatnika koji navodno brinu o tim sanitarnim čvorovima, ali nikakve koristi od toga!
Dok recimo u Essekeru, WC-i su tako odlični, uvijek miriše i što je najvažnije, čisti su i ne smrde po kojekakvim smradovima! Dosad sam puno puta posjećivala WC u Essekeru i nikad nisam doživjela ništa ovako slično. Ima i Mercator lijep WC,
ali Esseker mi je najbolji i drže do čistoće (dobra reklama, jel da?)
Ovo u Intersparu postalo je i više nego odvratno, i zato nek se malo zapitaju i nek nešto promijene.
Slobodno pišite o vašim iskustvima tamo, možda se malo trgnu kad vide da su završili na najposjećenijem domaćem portalu
">

eeee, to je kriminal