Mensa IQ test

Društvo, politika

Mensa IQ test

http://www.mensa.hr/glavna/index.php?option=com_wrapper&view=wrapper&Itemid=117

evo pa rješite. al bez varanja! meni je rezultat izbacilo da bi mi iq mogao biti oko 137.
đabe pameti... :P
btw, i ja sam jedan od onih koji baš i ne drži do tih testova. ja npr. imam sjebane živce i problema s koncetracijom zbog toga a to sigurno utječe... al ono razonode radi...
63,a znam sam zakopcati hlace!
Ja sam cudo!
bazooka_joe

63,a znam sam zakopcati hlace!
Ja sam cudo!

jebote a ja 137 i piškim sjedečki :?
http://www.mensa.hr/glavna/index.php?option=com_content&view=article&id=386:testiranje-u-osijeku-31102009&catid=3:raspored-testiranja&Itemid=7

Evo kažu baš sutra testiranje od 9 do 14 na ETFu pa si izvolite xD
123...:D...sigurno je greska...:D
empetri

http://www.mensa.hr/glavna/index.php?option=com_content&view=article&id=386:testiranje-u-osijeku-31102009&catid=3:raspored-testiranja&Itemid=7

Evo kažu baš sutra testiranje od 9 do 14 na ETFu pa si izvolite xD

vidio sam to. ja bi otišao reda radi ali ne pada mi na pamet dat 100kn da mi kažu da sam glup :lol:
inače dali mi može neko reći koji je smisao postojanja mensa-e? da se članovi preseravaju "vid me što sam pametan" ili nešto actually rade?
ma to je sranje. ako ćemo iskreno postoje razne vrste inteligencija. nisu svi za sve. netko je nadaren za matematiku i fiziku, netko za umjetnost, netko za arhitekturu, netko za ophođenje ljudima. po meni pravu inteligenciju možeš procjeniti samo druženjem s osobom i provođenjem vremena s osobom. ti na prvu vidiš jel netko debil il nije. netko nije u stanju jebenu pivsku flašu otvorit a ima iq 130-140, a ti testovi su teško sranje. sam sam bio podvrgnut istima i na nekima sam imo 160iq na nekim 140. pa sad kojima vjerovat. glupost najobičnija. ljudi družite se :D
Slažem se s Monstrumom, sve su to elitističke pizdarije.
Ja jutros jope pokušao i ispalo 81. Riješio za cca 3 minute. Dete kreten. :D
Monstrum

ma to je sranje. ako ćemo iskreno postoje razne vrste inteligencija. nisu svi za sve. netko je nadaren za matematiku i fiziku, netko za umjetnost, netko za arhitekturu, netko za ophođenje ljudima. po meni pravu inteligenciju možeš procjeniti samo druženjem s osobom i provođenjem vremena s osobom. ti na prvu vidiš jel netko debil il nije. netko nije u stanju jebenu pivsku flašu otvorit a ima iq 130-140, a ti testovi su teško sranje. sam sam bio podvrgnut istima i na nekima sam imo 160iq na nekim 140. pa sad kojima vjerovat. glupost najobičnija. ljudi družite se :D

i ja se slazem sa ovim ... ali bi samo dodao da je 'mensta' so sooo 70th
Monstrum

a ti testovi su teško sranje. sam sam bio podvrgnut istima i na nekima sam imo 160iq na nekim 140. pa sad kojima vjerovat. glupost najobičnija. ljudi družite se :D

kvocijent inteligencije se mijenja s godinama heh
najveća glupost su ti testovi!
ako se dobro sjećam definicije, inteligencija je sposobnost snalaženja u novonastalim situacijama,ne?
ovaj jedan tip kaže ide svake godine i hvali se razultatima..
Jedino da netko prvi put ode na taj test bez da uopće zna šta ga čeka..e takvom priznam rezultat..ostalima..samo brojka za kurčenje!
Eva npr JA, znam i bez tog testa da sam super pametna i šta će mi taj test da mi samo "slučajno" syebe samopouzdanje.
Neki dan rješavam jedan test pa mi ispadne 101 a sad riješim taj od mense i ispadne 129. Dakle, svaki dan sam sve inteligentnija.

Svako ko je imalo pametan zna da taj test sadržava samo dva odlika inteligencije dakle logičko- matematička i lingvistička a šta je sa ostalim inteligencijama: prostorno-orijentacijska, umjetnička, socijalna ima ih još to če psiholozi bolje znati :)

Tagovi